Logo Realitatea.md

Filosofia Rockit în afaceri. Apel către antreprenori

09 Octombrie 2019, 16:14 // Tech

Să faci afaceri în Republica Moldova înseamnă să riști constant și să aștepți consecințe. Asta dacă faci totul ca la carte. Dacă ești un antreprenor non-conformist lucrurile devin și mai dificile. De ce? Pentru că riști nu doar să pierzi bani, îți asumi posibilitatea decepției sau devii demoralizat de rezultate. Dacă ești un optimist convins, atunci scapi de gânduri negre și dai o fugă la Conferința Rockit.

De ce filosofia Rockit merge bine cu start up-urile?

  1. Ai acces la informații actualizate – informația adecvată te scutește de o sumedenie de probleme, mai ales când dezvoltarea proiectului tău îți ocupă 90% din timp. Afli care sunt trendurile în promovare, cine sunt influencerii cu care poți colabora sau ce presupune munca unui strategy director.
  2. Împrumuți practici pozitive sau înveți cum să aplici filosofia „Be Good. Do Good. Think Good” în activitatea ta – E deja o legitate faptul că business-ul se joacă la greu, dar rezultate obțin doar cei care fac lucrurile calitativ și consecvent. E momentul să revezi filosofia ideii tale și să vezi dacă e potrivit sau nu să o ajustezi. În acest caz, Rockit poate deveni sursa ta de stimulare, aducându-ți în față idei proaspete și tendințe pozitive.
  3. Găsești inspirație. Câteodată o afacere/o idee de succes are nevoie de un impuls motivațional. Un așa zis „duș rece” cu idei te poate scoate dintr-o pană funcțională, așa că vină la Rockit pentru o porție bună de inspirație. Află cine sunt influencerii și ce impact pot avea în dezvoltarea unui start-up, ce tendințe noi sunt și ce semnifică un insucces în afaceri.
  4. Construiește-ți o bază de date cu persoane interesante. Ești la început de cale și nu știi pe cine să abordezi? Ai o agendă de idei și vrei să primești o părere din afară? E cazul să-ți faci timp de Rockit, unde vom avea și 2 paneluri de discuții, dar și o groază de oameni pe care să-i cunoști și cu care să interacționezi. Nu uita, comunicarea este unul dintre pilonii succesului.
  5. Descoperă riscul. Acesta este unul dintre scopurile prioritare ale conferinței Rockit. Să te învețe cum să evoluezi, riscând. Acest lucru presupune implicare constantă și abandonarea zonei de confort. Scopul nostru e să-ți arătăm că o afacere de succes este un amestec de calcul, risc și consecvență.

P. S. Nu uita, evenimentul îți oferă și posibilitatea de teambuilding eficient. Echipa ta va consolida atât o relație productivă cu tine atât ca antreprenor, cât și ca manager. Conferința Rockit este un event la care trebuie să ajungi dacă vrei să îți transformi activitatea antreprenorială într-o constantă provocare, dar și într-o filosofie veritabilă.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6621 0.5518%
USD USD 17.7287 0.6969%
RUB RUB 0.2865 0.4911%
RON RON 4.1145 0.5474%
UAH UAH 0.7258 0.0138%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile