Logo Realitatea.md

Focuri de armă, la Bender! Soția unui angajat al Serviciului de patrulare din oraș, suspectă (VIDEO)

24 August 2018, 08:43 // Societate

Focuri de armă la Bender! Este vorba despre un incident în care încă nu a fost pus punct, fiind pornit un proces penal. Totul a început în noaptea de 7 spre 8 august, când locuitoarea unui bloc din Bender a fost rănită cu o armă.

Oamenii legii din regiune au stabilit că a fost folosit un pistol pneumatic. În același timp, rămâne fără răspuns întrebarea: cine a împușcat? Victima o învinuiește pe soția soția unui angajat al Serviciului de patrulare de la Bender, cea din urmă, însă, neagă că ar avea vreo legătură.

Persoanele vizate în procesul penal urmează să treacă testul la poligraf, aparatul cunoscut drept detectorul de minciuni, scrie presa transnistreană.

Potrivit victimei, în noaptea cu pricina, în jurul orei 02:00, se afla în compania unor șase amici. Ei erau pe o bancă din fața blocului și socializau, însă asemenea șezători nu au fost pe placul tuturor. 

„Ea (n.r. soția unui angajat al Serviciului de patrulare de la Bender) nu ne-a făcut doar observație, dar a început să ne înjure. După dialogul aprins, a fost efectuată împușcătura în picior. Am simțit o durere, era noaptea, am rugat pe cineva să aprindă un telefon, ca să înțeleg ce se întâmplă. Trotuarul era în sânge”, a povestit femeia.

Vitali Firsov, șeful Departamentului Afacerilor Interne al orașului Bender, a declarat că mărturiile ambelor părți sunt contradictorii: atât a victimei, cât și a suspectei care ar fi împușcat de la fereastra apartamentului său.

„Am decis să treacă testul la poligraf. Respectiv, angajatul nostru, adică soțul suspectei, și însăși suspecta vor fi supuși acestuia”, a adăugat polițistul.

Între timp, victima urmează un tratament, iar oamenii legii din regiune continuă să cerceteze cazul întru stabilirea circumstanțelor exacte.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4339 0.9464%
USD USD 17.2272 0.2625%
RUB RUB 0.2448 1.2826%
RON RON 4.0205 0.9897%
UAH UAH 0.6337 -1.3850%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile