Logo Realitatea.md

(FOTO) Ce ar alege între fotbal și cel mai bun prieten? Radu Gînsari a răspuns la toate întrebările copiilor

14 Decembrie 2019, 12:29 // SPORT

Fotbalistul Radu Gînsari s-a întâlnit cu zeci de copii care visează să ajungă fotbaliști sau care pur și simplu iubesc fotbalul. Este ultima întâlnire din acest an, organizată de autoarea cărții „Fotbalul... Vise și realitate”, Diana Boțan.

Foto: Facebook.com/ Diana Boțan

„E ultima întâlnire din acest an 2019. Au fost trei și toate frumoase cu fotbaliști care au bucurat copiii și care și-au dorit cu adevărat să fie prezenți. Fapt pentru care le mulțumesc din suflet”, a menționat Diana Boțan.

Întâlnirile se desfășoară la liceul teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din capitală. Și de această dată copiii au avut ocazia să-i adreseze orice întrebare invitatului special. Una dintre ele a fost ce ar alege Radu Gînsari între fotbal și cel mai bun prieten. 

„Oricum trebuie să le combini, pentru că în fotbal nu poți să reziști fără oameni de încredere”, le-a spus Radu Gînsari copiilor.

Picii au fost însoțiți și de antrenorul lor de fotbal Vasile Țepordei.

„Pe lângă faptul că este un fotbalist bun și un exemplu pentru tinerii viitori fotbaliști prin atitudinea sa pe teren, profesionalismul, devotamentul, stilul de luptator până la ultimul minut, Radu Gînsari este exemplu de om cu inima mare, educat, înțelept și optimist! Sunt bucuros că unii discipoli au avut această șansă de al vedea și auzi pe viu, sunt sigur că el i-a inspirat mult și după această întâlnire băieții mei vor fi mult mai motivați și încrezători”, a spus Vasile Țepordei.

La finalul întâlnirii, toți cei prezenți l-au înconjurat pe Radu Gînsari și așteptau cu nerăbdare autografe.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5617 0.6131%
USD USD 16.6114 0.3601%
RUB RUB 0.2271 1.1581%
RON RON 4.0448 0.5994%
UAH UAH 0.6034 0.6002%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile