Logo Realitatea.md

(foto) Fântânile arteziene din fața Președinției lui Dodon au prins ”viață”, iar clădirea - iluminată în culorile drapelului

15 Octombrie 2018, 21:05 // Societate

A rămas puțin timp până la vizita președintelui președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan în Republica Moldova, iar pregătirile sunt în toi. De exemplu, în această seară, gardul care a înconjurat Președinția a fost scos. Fântânile arteziene din curte au fost deja testate, iar clădirea a fost iluminată în culorile drapelului. 

Realitatea.md menționează că președintele Turciei efectuează o vizită în Republica Moldova pe 17 și 18 octombrie, având planificate întrevederi cu președintele Igor Dodon și cu premierul Pavel Filip.

Pe lângă faptul că Recep Tayyıp Erdoğan, va participa în timpul vizitei sale oficiale la inaugurarea Președinției, după efectuarea lucrărilor capitale de reparație, oficialul va întreprinde o vizită de lucru și în UTA – Găgăuzia, unde va avea loc inaugurarea a șase obiecte sociale.

VEZI ȘI:

Șeful statului, Igor Dodon, vrea să repare clădirea Președinției! De unde va lua bani pentru lucrări

FOTO - Președintele Igor Dodon a vizitat clădirea președinției: Sper ca până la Ziua Independenței lucrările de renovare să fie finalizate

Președinția, tot mai aproape de marea inaugurare. Noul gard din fier forjat a fost parțial ”dezvelit” (FOTO) 

Șeful statului, Igor Dodon, vrea să repare clădirea Președinției! De unde va lua bani pentru lucrări

Cât vor costa lucrările de reparație a clădirii Președinției și cum va arăta aceasta din interior (FOTO)

Turcii s-au apucat de reparația sediului Președinției?! În curtea clădirii au fost instalate schele și observați lucrători (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9181 -1.0640%
USD USD 17.8918 0.0022%
RUB RUB 0.2761 -1.7088%
RON RON 4.1867 -0.9698%
UAH UAH 0.6726 0.4180%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile