Logo Realitatea.md

(FOTO) „Minune de Revelion”! A „nins” la vila premierului rus, Dmitri Medvedev. Nu și la cele din jur

30 Decembrie 2019, 16:08 // În lume

Deși se confruntă cu o perioadă caldă și lipsă de zăpadă în partea europeană a Rusiei, vila premierului rus, Dmitri Medvedev, ar fi fost „ninsă”. Cel puțin asta susține politicianul rus de opoziție Alexei Navalny, care a distribuit o poză din care se poate vedea o vilă teritoriul căreia este acoperit cu zăpadă, deși cele dimprejur nu sunt deloc ninse.

foto: facebook.com/navalny

Potrivit politicianului rus de opoziție, în poza realizată de pe malul opus al râului Volga apare vila premierului rus Dmitri Medvedev, cea care apare și în investigația Fondului de Luptă cu Coprupția (FBK), condusă de Navalny, „On vam ne Dimon” (n.r. „El nu vă e Dimon”), realizată în primăvara anului 2017.

„Vedeți zăpada? Iar pe teritoriile vecine ea este? Asta e.

E cam complicat cu zăpada pe linia de mijloc a Rusiei. E cald. Zăpadă nu e în Moscova. Nu-i zăpadă nici în regiunea Ivanovo. Nu-i zăpadă nici în orașul Pleos. Dar iată că la vila lui Dmitri Anatolievici Medvedev în același Pleos, zăpadă este!

Au cumpărat zăpadă, au adus-o și au presărat-o atent pe versantul de schi și teritoriul din jur. Și-a dorit premierul Rusiei să se dea de câteva ori la vale, oare ni e greu să-i facem o mică minune de Revelion?”, s-a întrebat opozantul rus într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Dar cine a plătit tot asta? Corect - voi. Deci, dacă nu aveți bani, atunci țineți-vă de gândul că, cel puțin unei familii din Rusia, voi i-ați făcut cadou o sărbătoare frumoasă și i-ați asigurat o atmosferă de sărbătoare extraordinară”, a mai scris Navalny.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.8465 -1.7568%
USD USD 18.2774 -1.5666%
RUB RUB 0.2478 0.7317%
RON RON 4.1072 -1.7557%
UAH UAH 0.6694 -2.3487%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile