Logo Realitatea.md

(FOTO) Niciun pas fără armata de bodyguarzi, servieta antiglonț și presa afiliată! Cum merge Igor Dodon în teritoriu

23 August 2019, 14:58 // Actualitate

Nicio vizită fără armata de bodyguarzi, servieta antiglonț și presa afiliată. Acesta pare să fie lozinca președintelui Igor Dodon care, indiferent dacă are întrevederi cu oficialități sau oameni de la țară, este în permanență „echipat” și „protejat” la cel mai înalt nivel.

Acest lucru s-a observat și astăzi când, după vizita la Comrat, șeful statului și-a continuat „ieșirile în teritoriu”, mergând în raionul Ștefan Vodă. Astfel, șeful statului a participat la ceremonia de deschidere a Complexului Memorial al Eroilor care au căzut în satul Răscăieți la 18 aprilie 1944, restaurat recent.

Ulterior, Igor Dodon și „armata sa” au mers la gimnaziul din satul Răscăieții Noi unde a fost reparată sala de sport, oferind instituției inventar sportiv, după care a mers și în satul Talmaza, unde s-a dat start construcției unui teren de sport multifuncțional pe teritoriul gimnaziului din localitate.

În încheierea vizitei în raionul Ștefan Vodă, Igor Dodon a vizitat familia lui Veaceslav și a Tatianei Țîgănaș, care educă nouă copii, inclusiv șapte de vârstă școlară, precum și cuplul Chiril și Anastasia Plișca, care sărbătoresc 59 de ani de căsnicie.

Peste tot însă, indiferent de caracterul evenimentului, șeful statului a fost înconjurat de paza de corp, înarmată cu serviete antiglonț, gata să sară mereu în apărarea acestuia. Totodată, chiar dacă vizitele nu au fost anunțate din timp, peste tot, pe lângă cameramanul și fotograful Președinției, Igor Dodon a fost urmărit și de reprezentanții câtorva posturi de televiziune afiliate Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5379 0.3513%
USD USD 17.4407 -0.5355%
RUB RUB 0.2533 0.5957%
RON RON 4.0375 0.4603%
UAH UAH 0.6536 -0.0917%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile