Logo Realitatea.md

(FOTO) Raportul Kroll 2, discutat la ședința Consiliului Suprem de Securitate?! Poze care îi dau de gol pe guvernanți

12 Septembrie 2019, 14:18 // Politica

Președintele Igor Dodon a declarat azi după ședința Consiliului Suprem de Securitate că ședința CSS de azi, una de urgență, a fost dedicată în totalitate domeniului aviatic. O poză plasată pe pagina de Facebook a președintelui Dodon însă, sugerează că membrii CSS ar fi avut și alte discuții, inclusiv pe marginea Raportului Kroll 2, varianta căruia a fost publicată anterior de politicianul Renato Usatîi, iar autoritățile n-au confirmat oficial veridicitatea acesteia.

foto: facebook.com/dodon.igor1

Mai exact, este vorba despre o poză plasată pe pagina de Facebook a președintelui Igor Dodon, alături de altele de la ședința CSS. 

Astfel, lângă foile de format A4 cu inscripția „Consiliul Suprem de Securitate”, stă un teanc de alte foi, de asupra căruia Raportul Kroll 2:

Este de menționat faptul că existența acestuia a fost făcută publică de președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care a evitat să ofere un răspuns concret cu privire la proveniența celui de-al doilea raport. De altă parte, autoritățile n-au confirmat deocamdată oficial veridicitatea variantei publicate de Usatîi.

La fel, trebuie de menționat că la ședința CSS a fost prezent și procurorul general interimar Dumitru Robu, care poate fi văzut în pozele din timpul ședinței.

Vedeți și:

(VIDEO, DOC) Usatîi a spus că are versiunea completă a raportului Kroll 2

(VIDEO) „Hulubașul” lui Usatîi nu a ajuns... Slusari: Kroll s-a arătat nemulțumită de scurgerea de informații

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.4801%
USD USD 17.6277 -0.3758%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.4572%
UAH UAH 0.6555 -0.0457%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile