Logo Realitatea.md

(FOTO) Una dintre cele mai urmărite influencere de la noi, cerută în căsătorie de fiul deputatului Gațcan

30 Septembrie 2020, 11:47 // Life

Marinela Bezer, una dintre cele mai următite influencere de la noi, a fost cerută în căsătorie de Vlad Gațcan. „Vlad a planificat totul cu câteva luni înainte! Nimeni nu știa despre asta, cu excepția surorii mele, a mamei și a mamei lui Vlad”, a povestit Marinela pe contul său de Instagram.

Foto: instagram.com/mirela_urusciuc/

„Acum două săptămâni, Vlad mi-a spus că trebuie să cumpărăm urgent bilete spre Moldova. Peste câteva zile, Dima Spoială mi-a trimis un mesaj în care îmi vorbea despre un proiect, poveste de dragoste pe care l-ar fi pregătit împreună cu Mirela Urusciuc, unul dintre cei mai buni organizatori de evenimente. Plus că trebuia să promovăm o rochie din afacerea familiei. Biletele deja erau procurate”, povestește tânăra.

Influencera s-a lăudat și cu inelul de logodnă care nu e unul oarecare ci „Alesul”. Pe site-ul oficial al brand-ului, prețul pentru un asemena inel începe de la 22,5 mii de dolari SUA și se realizează doar la comandă.

„Faptul că Vlad a muncit în toți acești ani ca să îmi poata dărui nu orice inel dar ACEL INEL, m-a făcut să îmi dau seama la cât de mult este gata pentru mine! Acesta este cel mai iconic inel de la Harry Winston și se numeste „The One” adică „Alesul”. La fel de unic, la fel ca și iubirea noastra, la fel ca și el, alesul meu!”, a scris Marinela Bezer pe Instagram.

Potrivit Safenews.md, viitorul ei soț, Vlad Gațcan, este nimeni altul decât fiul deputatului socialist, Ștefan Gațcan.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0060 0.5640%
USD USD 17.0033 0.1585%
RUB RUB 0.2191 0.5507%
RON RON 4.1026 0.5441%
UAH UAH 0.5994 0.1002%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile