Logo Realitatea.md

Franco Frattini vine în Moldova pentru a participa la înmânarea primelor plăcuțe cu numere de înmatriculare neutre

07 Septembrie 2018, 16:38 // Politica

Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Franco Frattini, va efectua o vizită la Chișinău și Tiraspol în perioada 9-10 septembrie curent.

Foto: mzv.cz

La Chișinău, Reprezentantul Special va avea întrevederi cu Viceprim-ministrul pentru reintegrare și reprezentantul politic din partea Republicii Moldova, Cristina Lesnic, precum și cu Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.

La Tiraspol, Reprezentantul Special se va întâlni cu reprezentantul politic din partea Transnistriei Vitali Ignatiev.

În timpul vizitei, pe 10 septembrie, Reprezentantul Special Frattini va vizita și biroul de înregistrare a vehiculelor, recent deschis la Tiraspol, pentru a înmâna primele plăcuțe de înmatriculare cu design neutru.

Amintim că, plăcuțele de înmatriculare cu numere neutre pentru automobilele din Transnistria au început a fi eliberate de la 1 septembrie curent. 

VEZI ȘI:

Le vei cunoaște de la o „poștă”! Cum arată plăcuțele de înmatriculare cu care vor circula automobilele din Transnistria în traficul internațional (VIDEO)

Vicedirectorul ASP explică cum va decurge procedura de înmatriculare a mașinilor din Transnistria, cu numere neutre (VIDEO)

Guvernul a dat undă verde proiectului legii privind înmatricularea mașinilor din regiunea transnistreană cu numere neutre

Chişinăul va autoriza cinci staţii auto din regiunea transnistreană pentru testarea maşinilor care vor fi acceptate din septembrie în circuitul internațional

OSCE salută începerea implementării acordului privind înregistrarea mașinilor din stânga Nistrului cu plăcuțe neutre

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.4801%
USD USD 17.6277 -0.3758%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.4572%
UAH UAH 0.6555 -0.0457%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile