Logo Realitatea.md

Fugarul Rizea din România, care se ascunde la Chișinău, ar fi amenințat cu mitraliera (FOTO)

15 Octombrie 2020, 10:50 // Societate

Presa din România a publicat o nouă informație despre fostul deputat PSD, Cristian Rizea, care se ascunde la Chișinău. Politicianul-fugar continuă să fie subiect de prima pagină și la noi, mai ales, după ce România TV a dezvăluit despre un „mesaj şocant i-a transmis pe whatsapp unui jurnalist român”. „Rizea ameninţă cu mitraliera!” și asta se întâmplă din capitala Republicii Moldova.

„Zilele trecute, urmăritul internațional Rizea i-a trimis pe whatssapp o amenințare directă unui jurnalist român. Mesajul este terifiant: ”Harașo (N.RED. – bine, în limba rusă) . Tati noi ne-am pregătit aici pentru vizitatori”! De altfel, Rizea a atașat și o fotografie ținând o mitralieră în mână. Cu toate că a decupat imaginea, fostul deputat este demascat de tatuajul particular pe care îl are la încheietura mâinii drepte. Mai mult, numărul de pe care a fost expediat mesajul este același aflat pe cartea de vizită pe care ex-PSD-istul o folosește acum la Chișinău”, a transmis România TV.

Între timp, autoritățile de la București se străduiesc să pună în executare condamnarea care i-a fost aplicată de Înalta Curte de Casație și Justiție, respectiv 4 ani și 8 luni de închisoare.

Așa cum scria GÂNDUL.ro, la începutul acestei săptămâni, Rizea se recomandă la Chișinău ca fiind director general al postului TV Realitatea din Moldova. De fapt, este televiziunea afiliată Realității TV, stația românească deținută de omul de afaceri Maricel Păcuraru. Aceste post i-a oferit sprijin prin publicitate gratuită în campania electorală președintelui Igor Dodon. În plus, de două zile, Realitatea din România ”găzduiește” așa-zise dezvăluiri ale lui Rizea, informații care nu au însă în spatele lor nicio probă concretă.

Realitatea.md va continua să stea pe subiect, în contextul în care este interesant dacă deține dreptul de port la o astfel de armă.

La acest subiect:

Presa din România, despre un politician-fugar român, sprijinit de serviciile secrete ruse și protejat de Igor Dodon

Gumeniuc, vizat într-un articol din presa din România, neagă legătura cu politicianul-fugar Rizea

(doc) Rizea, cum ai obținut cetățenia MDA? „Instituțiile au luat apă în gură, în loc să ofere răspunsuri clare”

Cristian Rizea confirmă că a obținut cetățenia Moldovei prin Ambasada de la București: eram judecat, dar nu eram încă condamnat

Citeste tot despre: Romania
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.2636%
USD USD 17.2814 0.2634%
RUB RUB 0.2358 1.3758%
RON RON 4.3095 0.2349%
UAH UAH 0.6162 0.2440%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile