Logo Realitatea.md

Gala Businessului Moldovenesc va reuni peste 350 de invitați

25 Mai 2019, 15:18 // Economie

Cel mai așteptat eveniment al mediului de afaceri autohton - „Gala Businessului Moldovenesc” - va ave aloc pe 30 mai. În cadrul evenimntului vor fi premiate întreprinderi din țara noastră, participante la concursurile „Marca comercială a anului 2018″, „Premiul pentru realizări în domeniul calității” și consiliile raionale, participante la Expoziția națională „Fabricat în Moldova”.

Premiile câștigătorilor concursurilor vor fi decernate de către oficialitățile din țara noastră, printre care Pavel Filip, prim-ministrul Republicii Moldova, Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Lilia Bolocan, director Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală, Monica Babuc, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, etc. 

Evenimentul din acest an reunește peste 350 de invitați, printre care oficialități, membri ai Guvernului, reprezentanți ai Administrației Publice Locale, Ambasadori aflați în misiune pe teritoriul Republicii Moldova și desigur instituțiile și companiile din țara noastră care ocupă un loc important în sfera de dezvoltare a economiei naționale.

Concursul „Marca comercială a anului” a fost inițiat în anul 2003, cu scopul de a reliefa cele mai reuşite proiecte în domeniul creării şi promovării mărcilor comerciale autohtone pe piaţa internă şi externă, a spori competitivitatea lor şi a contribui la creșterea profesionalismului echipelor de marketing. La ediția curentă a competiției participă 77 de mărci comerciale naționale. În acest an, participanții au concurat la 13 nominalizări.

  Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii” este la a cincea ediție și are ca obiectiv promovarea companiilor ce implementează standarde în domeniul managementului calităţii şi motivarea întreprinderilor autohtone să penetreze noi pieţe de desfacere cu produse competitive şi calitative. Pentru marele premiu, anul acesta au concurat 38 de companii.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3507 0.4897%
USD USD 17.4143 -0.2926%
RUB RUB 0.2721 0.1104%
RON RON 4.0695 0.4864%
UAH UAH 0.7026 -0.1137%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile