Logo Realitatea.md

GALERIE FOTO, VIDEO - Ploaia aducătoare de "minuni". Zeci de străzi inundate, asfalt "ușor ca pana" și mașini avariate de copaci

18 Mai 2019, 23:18 // Actualitate

Calitatea și infrastructura proastă a străzilor din Chișinău a fost demonstrată încă odată în seara zilei de astăzi, 18 mai. Ploaia puternică care s-a abătut asupra Capitalei a provocat mai multe pagube, atât pentru autoritățile publice centrale, cât și pentru locuitorii de rând din Chișinău. Astfel, mai multe străzi au fost inundate puternic, asfaltul a fost ridicat de șuvoaiele de apă, iar unele mașini au fost avariate de copacii care au căzut peste ele.

Embed:

Cod GALBEN de vreme rea! Se prevede grindină și vijelie în toată țara

La adresa redacției noastre au fost trimise câteva imagini care surpind câteva mașini avariate de copacii care au căzut peste ele. Incidentul a avut loc pe strada Testemițeanu din Chișinău.

Și în sectorul Rîșcani un copac a căzut direct în stradă, blocând circulația. Potrivit martorilor oculari, în scurt timp, la fața locului au venit salvatorii pentru a îndepărta consecințele provocate de ploaie.

O altă stradă din Chișinău care a fost inundată puternic a fost strada Uzinelor. Astfel, apa care s-a ridicat la un nivel de câțiva zeci de centimetri a creat dificultăți tuturor șoferilor.

Pe strada Tighina ploaia a spălat nisipul și pietrișul, creând găuri masive chiar pe mijlocul drumului. Amintim că pe strada Tighina au loc lucrări de reparație.

Șuvoaiele de apă provenite din urma ploii puternice au coșit asfaltul de pe strada Mihai Viteazul.

În sectorul Ciocana, intersecția bulevardului Mircea cel Bătrân cu strada Ion Dumeniuc, ploaia a adus în stradă nisipul de la un obiectiv aflat în construcții.

Realitatea.md amintește că, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ploile vor continua până marți, 21 mai.

Sursă foto: ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам.
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5200 0.0000%
USD USD 17.6396 0.0000%
RUB RUB 0.2751 0.0000%
RON RON 4.1166 0.0000%
UAH UAH 0.7178 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile