Logo Realitatea.md

Gas Natural Fenosa a devenit OFICIAL Premier Energy

13 Decembrie 2019, 07:06 // Economie

Cele două întreprinderi energetice, de furnizare și distribuție a energiei electrice, Î.C.S. Gas Natural Fenosa SRL, și Î.C.S. Red Union Fenosa S.A. își schimă denumirile și imaginea cu noile mărci, „Premier Energy” și „Premier Energy Distribution”.

Foto: cotidianul.md

„Premier Energy” este o marcă nouă pentru țara noastră, dar în același timp este o marcă cunoscută în România, unde reprezentă o companie importantă de distribuție și furnizare a gazului natural.

Conștientizăm că lumea este în permanentă schimbare. Piețele, tehnologiile și în special persoanele evoluează. Este obligația noastră să ne aliniem și să ne adaptăm noilor cerințe, respectând experiența internațională și locală acumulată în ultimii 20 de ani. Cu „Premier Energy” vom continua să fim o marcă internațională și ne vom asuma angajamente noi pentru a fi mai aproape de clienții noștri, atunci și acolo unde au nevoie, și pentru a le oferi soluții simple, accesibile și respectuoase cu mediul înconjurător”, afirmă Jose Luis Gomez Pascual, country manager Premier Energy în Moldova.  

Viziunea acționarilor, combinată cu experiența echipei locale, are obiectivul de a implementa strategii inovatoare, proiecte de eficiență energetică și energie renovabilă cu posibilitatea extinderii activităților sale pe piața liberalizată.

Avem deja un nume pe piața locală. Suntem recunoscuți ca o companie apropiată de oameni, cu angajamente față de consumatori. Continuam să îmbunătățim procesele și să implementăm tehnologii care vor satisface necesitățile clienților noștri. Vom fi mai accesibili și cu mai mult interes pentru energia curată” a spus în concluzie country managerul companiei.

Pe parcursul ultimilor 20 de ani întreprinderile energetice, de furnizare și distribuție a energiei electrice au adus la un nivel superior energia în Republica Moldova prin investiții de peste 287 de milioane de euro în renovarea și modernizarea rețelelor electrice, prin implementarea celor mai bune practici și standarde europene de gestiune și îmbunătățire a calității serviciilor pentru cei peste 900 de mii de consumatori din centrul și sudul țării.

VEZI ȘI:

Grupul Gas Natural Fenosa își schimbă denumirea

Citeste tot despre: Gas Natural Fenosa, premier energy
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6416 0.1040%
USD USD 16.6602 0.1798%
RUB RUB 0.2185 -1.3544%
RON RON 4.0421 0.1189%
UAH UAH 0.5908 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile