Logo Realitatea.md

Gemenii și racii riscă să aibă certuri în familie, iar balanțele trebuie fie răbdătoare! Horoscopul pentru săptămâna aceasta

30 Octombrie 2017, 06:10 // Life

BERBEC

Aveţi nevoie de energie pentru a lucra din greu pentru dumneavoastră şi pentru cei apropiaţi. Nu sunteţi foarte exigenţi, dar aveţi pretenţia că toată lumea să lucreze în acelaşi ritm. Ţineţi cont că nu toţi oamenii sunt super eroi. Fiecare are propriul ritm şi aţi putea ajunge la discuţii supărătoare.

Foto simbol: vlottery.ru

TAUR

Aveţi şansă de a va exprimă talentul artistic şi creativitatea. Plasarea Soarelui în diagramă dumneavoastră vă determină să fiţi eficienţi şi să bifaţi multe puncte de pe lungă lista cu obiective. Mercur va ajută să fiţi îndeajuns de abili că să rezolvați rapid problemele.

GEMENI

Sunteţi dornici să va redecoraţi casa, iar unii dintre dumneavoastră aţi putea chiar să speculaţi noi oportunităţi imobiliare. Creşterea activităţii şi a haosului creat de aceasta ar putea genera disensiuni cu membrii familiei. Amintiţi-va că răbdarea este antidotul mâniei!

RAC

Marte vă face verbal agresivi, însă vă sare în ajutor Venus, cea care va înmuia cuvintele grăbite. Aveţi grijă că în această perioada discuţiile în familie sunt destul de aprinse şi sunt legate în special de nişte reparaţii la domiciliu.

LEU

Vă preocupă călătoriile scurte, scrisul, cititul şi câteva comisioane care vă vor pune la grea încercare. Unele dintre acestea sunt legate de cumpărăturile pe care vreţi să le faceţi pentru cei dragi. Nu vă extindeţi prea mult, deoarece puteţi ajunge repede la fundul sacului.

FECIOARĂ

Aveţi nevoie de farmec şi diplomaţie pentru a depăşi disputele legate de bani sau de o proprietate. Ar putea există un dezacord legat de un împrumut consistent sau de cineva care vă datorează o suma de bani. Dacă nu îi restituie la timp, asta nu înseamnă că o face intenţionat. Aveţi răbdare!

BALANȚĂ 

Sunteţi energici şi dornici de discuţii, dar va umbrește un pic fericirea o anumită tensiune creată între parteneri sau buni prieteni şi dumneavoastră. Trebuie să înfruntaţi situaţia creată şi alegerea cea mai bună este răbdarea. Ştiţi cum se spune: răbdarea este amară, dar fructele ei sunt dulci!

SCORPION

În aceste zile, Venus şi Marte vă aduc avantaje, mai ales cele venite de la prieteni apropiaţi. Prieteniile amiabile vor fi încurajate şi vă veţi exprimă talentul creativ. Totul decurge normal, înafara unei mici tensiuni legate de profesie. Colegii de muncă vă vor sprijini şi totul se soluţionează rapid.

SĂGETĂTOR 

Săptămâna această problemele dispar încet dar sigur. Marte va aprinde ambiţia, iar Venus va îmbuna relaţiile cu şefii. Aveţi toate atuurile că să reuşiţi să depăşiţi o situaţie mai puţin plăcută. Totul este să va înarmaţi cu suficientă răbdare, că de diplomaţie nu duceţi lipsă.

CAPRICORN

Sunteţi prinşi ca într-un tanc de război între cerinţele profesiei şi cele ale casei şi familiei. Nu puteţi să-i faceţi pe toţi fericiţi! Oricât încercaţi să va împărţiţi, tot va fi cineva nemulţumit. Mai bine axaţi-vă pe ce simţiţi dumneavoastră că puteţi rezolva rapid. Aşa veţi reuşi!

VĂRSĂTOR 20.01-18.02: Parcurgeţi o perioada delicată, când tot ce spuneţi se poate interpreta. Veţi regretă mai târziu, dacă trageţi concluzii prea repede şi nu cumpăniţi bine situaţia. Este posibil chiar să acuzaţi pe cine nu trebuie. Mare atenţie la disputele cu un nativ Capricorn!

PEŞTI

Se pare că un litigiu se va rezolva în favoarea dumneavoastră. În viitorul apropiat aveţi o oportunitate să faceţi o calatorie fabuloasă. Profitaţi de această şansă şi nu veţi regretă. Aveți nevoie de momente de relaxare.

Sursa: Romaniatv.net

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3163 0.0000%
USD USD 17.9679 0.0000%
RUB RUB 0.2326 0.0000%
RON RON 4.3341 0.0000%
UAH UAH 0.6437 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile