Logo Realitatea.md

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, escortat la Spital pentru expertiza psihiatrică şi îngrijiri medicale

31 Iulie 2019, 11:30 // În lume

Gheorghe Dincă, cel care a răpit și ucis cele două fete date dispărute din Caracal, va ajunge miercuri, la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor şi al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori, scrie Mediafax.ro.

Foto: mediafax.ro

Bărbatul susţine că, atunci când anchetatorii au descins la locuinţa lui pentru percheziţii, l-au lovit cu picioarele, imobilizându-l. 

Reconstituirea crimelor va fi reluată după ce acesta va primi îngrijirile medicale. Luni a avut loc prima reconstituire, anchetatorii români nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă.

Totodată, anchetatorii au ales un traseu şi pentru a evita presa şi curioşii veniţi să vadă reconstituirea. Bărbatul şi-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei.

Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remuşcările l-au determinat pe clientul săi să îşi recunoască faptele.

La același subiect: 

Ucigaș în serie în țara vecină: Fata dispărută apucase să sune la 112, dar ofițerii au transmis locația greșită

Detalii despre crima care a zguduit România! Descoperirea groaznică a polițiștilor în casa principalului suspect

Probe clare de omor! Procurorii români au extins cercetările în cazul presupusului ucigaș în serie

Scandal uriaș în România, din cauza intervenției neprofesioniste la crima din Caracal: Ministrul de Interne a demisionat

Citeste tot despre: Caracal, Gheorghe Dincă
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7864 1.4006%
USD USD 16.7051 0.9512%
RUB RUB 0.2276 0.1320%
RON RON 4.0919 1.3750%
UAH UAH 0.6112 1.8836%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile