Logo Realitatea.md

(VIDEO) Glume în stilul lui Constantin Țuțu! Prima apariție în public a fostului deputat după ce a pierdut la alegeri

09 Mai 2019, 10:38 // Politica

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu a apărut pentru prima dată în public după ce a pierdut alegerile parlamentare pe circumscripția unde a candidat la data de 24 februarie. În urma alegerilor, Țuțu spune că și-a luat o vacanță și a fost în Turcia și Grecia.

Totodată, fostul deputat s-a arătat iritat de întrebările jurnaliștilor, cerând să-i fie puse întrebări cu privire la evenimentul de astăzi, 9 mai.

Embed:

Întrebat ce sărbătorim astăzi, Țuțu s-a limitat la câteva cuvinte, Ziua Europei și Ziua Victoriei, fără a răspunde la întrebarea care sunt semnificația acestor întrebări. În schimb, și-a permis să facă glume de prost gust după ce a fost întrebat dacă va merge la marșul organizat de PSRM.

"Da, numaidecât o să fiu primul acolo. Dacă dvs. mergeți cu mine, ne ducem împreună și chiar o să și dansăm. Mă invitați? Eu cred că e suficient, v-am răspuns la toate întrebările".

Totodată, Constantin Țuțu a menționat că-i lipsește activitatea parlamentară. "Vreau să merg prin sate, să ajut oameni. Dar o să fac, am avut o mică vacanță și acum o să mă apuc de treabă. Am niște promisiuni pe care trebuie să le duc până la capăt. Trebuie să merg la niște grădinițe, trebuie să fac niște drumuri", a mai declarat Constantin Țuțu.

Vezi și:

(FOTO, VIDEO) După Dodon, și Țuțu se pare că a obosit în campania electorală! Unde a plecat în vacanță fostul deputat

Citeste tot despre: 9 mai, Constantin Țuțu, Țuțu de 9 mai
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.2253%
USD USD 17.8856 0.5103%
RUB RUB 0.2723 0.8892%
RON RON 4.1887 0.2441%
UAH UAH 0.7156 1.0164%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile