Logo Realitatea.md

Grigore Cobzac a depus actele pentru a fi înregistrat în cursa pentru funcția de deputat pe circumscripția din Hâncești

04 Februarie 2020, 11:53 // Politica

Candidatul independent pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hâncești, Grigore Cobzac, a depus astăzi actele pentru a fi înregistrat în cursa electorală.

Într-o postare pe Facebook, Cobzac, menționează că, inițial a luat decizia de a candida „sub o formă de protest” făcând aluzie la faptul că PAS nu i-a înaintat candidatura acestuia, dar a Olesei Stamati, acum candidatul spune că este determinat să câștige acest mandat de deputat.

„Chiar dacă iniţial decizia de a candida a fost una sub formă de protest, acum sunt determinat să obţin acest mandat. Vă declar cu toată responsabilitatea că nu am agendă ascunsă. Rolul de marionetă nu este pentru mine şi în spatele meu nu stau sforari. Unicul obiectiv urmărit este să vă reprezint cu onoare şi demnitate în Parlamentul Republicii Moldova, aşa cum am mai făcut-o anterior. Sunt dintre hînceşteni şi pentru hînceşteni”, a scris Cobzac.

Pe această cale, candidatul a adus mulţumiri Partidului Unităţii Naţionale pentru decizia de al susține în acest scrutin, după ce și-a retras candidatul din cursă în favoarea acestuia. „Consider că ideea unui candidat comun proeuropean nu este compromisă definitiv. În acest sens, sunt gata să depun efort împreună cu ceilalți candidaţi înscrişi în cursa electorală”, a mai adăugat Grigore Cobzac.

Amintim că, până în prezent au fost înregistrați în cursă democratul Ion Mereuță, socialistul Ștefan Gațcan, reprezentanta PAS - Olesea Stamate, candidatul Partidului Șor - Vitalie Balinschi, și Dorin Chirtoacă, din partea Blocului Electoral Unirea.

CITEȘTE ȘI:

Neînțelegeri pe interior. Organizația teritorială PAS Hâncești îl va susține la alegeri pe Grigore Cobzac, nu pe Olesea Stamati

Ei sunt cei trei candidați înregistrați oficial, până astăzi, pentru funcția de deputat din Circumscripția Hîncești

Ex-deputatul Grigore Cobzac va candida din nou pe circumscripția nr. 38, deja independent. Reacția PAS

Cel mult opt candidați la funcția de deputat vor figura în buletinul de vot pentru alegerile din Hîncești

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.1921 0.4579%
USD USD 17.4521 0.2130%
RUB RUB 0.2364 -0.1267%
RON RON 4.3476 0.4482%
UAH UAH 0.6167 0.0324%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile