Logo Realitatea.md

Grupul Renault va comercializa Dacia Logan în America de Sud cu un nou nume

29 Noiembrie 2020, 18:27 // Auto

Grupul Renault va comercializa Dacia Logan în America de Sud cu numele Renault Taliant. Până acum, modelul era vândut pe aceste piețe ca Renault Logan, scrie Automarket.ro.

Foto: automarket.ro

Dacia Logan este comercializat în prezent inclusiv în țări în care marca de la Mioveni nu are o prezență oficială, caz în care modelul a primit numele Renault Logan.

Iată însă că Grupul Renault continuă schimbările radicale din gama de modele, iar cea mai recentă noutate este o strategie diferită pentru versiunile de Dacia Logan comercializate în țările din afara Europei.

Pe internet au apărut deja o serie de schițe cu noua versiune de Logan dedicată acestor piețe, iar acestea sunt însoțite de numele Taliant. Practic, aceste imagini anticipează decizia constructorului francez ca noul nume al modelului să fie Renault Taliant.

Numele este unul asemănător cu Talisman, folosit de francezi în Europa pentru un sedan care cel mai probabil va fi eliminat din gamă în următorii ani.

Comparativ cu Dacia Logan, Renault Taliant propune o serie de modificări estetice în partea frontală la nivelul farurilor și al grilei, dar și în partea din spate. În schimb, interiorul este același, cu excepția volanului și a gurilor de ventilație.

Noul Renault Taliant va fi comercializat în special în Brazilia, dar și în alte țări din America de Sud, și ar putea ajunge și în Africa de Sud.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.2947 0.4841%
USD USD 17.4849 0.1879%
RUB RUB 0.2335 -1.2267%
RON RON 4.3687 0.4853%
UAH UAH 0.6207 0.6486%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile