Logo Realitatea.md

HOROSCOP: Dezvoltare în carieră, dragoste, sănătate și bani, asta prezic astrele pentru această săptămână

23 Septembrie 2019, 06:50 // Life

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 23 - 29 septembrie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Foto: ce-spun-astrele.ro

Berbec: Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile nocive și repetitive pe care le ai. Deși acestea te îndeamnă de la spate să acționezi într-un anume fel, tu trebuie să te lași ghidată doar de partea emoțională.

Taur: Chiar și atunci când vei deține răspunsurile de care crezi că ai nevoie, nu vei reuși să iei deciziile care îți pot aduce împlinirea la care visezi. Începutul acesta de săptămână aduce cu sine multe oportunități de dezvoltare, mai ales în plan profesional.

Gemeni: Indiferent că este vorba de carieră, de viața personală, de relațiile cu cei din jur, vei reuși să îți asculți intuiția și să întreții acea stare de echilibru profund. Starea de anxietate trăită în ultimele luni își pierde din intensitate.

Rac: În sfârșit, toate simțurile îți sunt stimulate. În această săptămână aflată sub influența energetică a lui Saturn, ai idei noi pentru renovarea casei, vrei să te apuci de câteva cursuri de dezvoltare personală, petreci mult mai mult timp în aer liber și în compania familiei.

Leu: Reușești să te ”eliberezi” de un mare bagaj emoțional și noua identitate pe care o capeți te va ajuta să privești lucrurile din altă perspectivă. Această săptămână de toamnă va fi definitorie pentru tine în ceea ce privește relațiile importante din viața ta.

Fecioară: Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași ”captivată” de tot felul de detalii care îți ”hrănesc” orgoliul. Petreci din ce în ce mai puțin timp cu persoanele dragi, dar apropierea pe care o simți în raport cu ele pare să fie de nezdruncinat.

Balanță: Marte și Uranus fac o echipă perfectă atunci când vine vorba de romantism. Mai mult ca niciodată, relația personală îți oferă un cadru perfect în care tu poți să te accepți cu calități și cu defecte.

Scorpion: Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Pe parcursul acestei săptămâni te vei afla mereu pe muchie de cuțit, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.

Săgetător: Chiar dacă orice drum pe care alegi să mergi pare a fi anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare. Acesta este principalul tău atu.

Vărsător: Ai fost mereu o persoană proactivă, receptivă şi de aceea ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare acum şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante.

Pești: Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Familia este prima care poate confirma modelul tău de comportament.

Citeste tot despre: astrele, horoscop, prezicere
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4073 0.5961%
USD USD 17.7179 0.1368%
RUB RUB 0.2497 1.2982%
RON RON 4.0066 0.5799%
UAH UAH 0.6577 -0.6945%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile