Logo Realitatea.md

Horoscop: Provocări de luni! Ce vă așteaptă pe parcursul săptămânii

11 Martie 2019, 07:21 // Life

BERBEC

Preocuparea legată de creșterea veniturilor obținute din munca proprie este un subiect foarte important. Este posibil să primești cadouri sau recompense, dar și tu să fii nevoit să oferi altora cadouri scumpe. Se conturează situații cu totul și cu totul deosebite în plan financiar, acum fiind un preambul la ce va urma în perioada următoare. Prudență și discernământ în toate! În intervalul 13 - 14 Martie, astrele activează zonele mentalului concret şi a comunicării. Vor intra în sfera ta de interes planurile legate de călătorii sau studii pe termen scurt. Relaţiile cu neamurile şi cu prietenii apropiați îți readuc aminte de situații sau discuți vechi neterminate sau neînțelese. Ce se întâmplă în aceste relaţii se poate răsturna nu tocmai plăcut. Problemele legate de sănătatea sunt cele deja ştiut, însă trebuie luate serios în seamă.

TAUR

Începutul săptămânii este provocator, deoarece sunt șanse de înnoire și schimbare benefică. Ești entuziast şi încrezător în forţele proprii, ceea ce este minunat. Dozează-ți energia vitală, deoarece ești foarte combativ și riști să strici multe în jurul tău. Compromisurile și aspectele ascunse ale situațiilor în care ești implicat încep acum să iasă la iveală nu tocmai plăcut. În intervalul 13 - 14 Martie ești preocupat de capitolul financiar, secțiunea venituri din munca prestată oficial. Datorită unor proiecte socio-profesionale sau unor persoane din anturajul pritenilor este posibil să cheltuiești sume mari de bani. Aspectele țin mai mult de pierderi, deci fii prudent și socotește-ți bine cheltuielile. Este posibilă repunerea în discuţie a unor conflicte socio-profesionale vechi. La sfârşitul săptămânii, bucură-te de prezența celor dragi și relaxează-te în natură.

GEMENI

Începutul săptămânii te predispune la interiorizare și stări sufletești fluctuante. Revizuiește-ți planurile de viață și schimbă, unde este cazul, fie concepțiile tale, fie etapele de realizare a ceea ce îți dorești. Îngrijește-ți atent și pe termen lung, sănătatea întregului organism. Zilele acestea sunt posibile semnale importante ale unor afecțiuni, care chiar au nevoie de îngrijiri de specialitate. În intervalul 13 - 14 Martie, te vei simți mult mai bine, chiar vei fii într-o formă de zile mari. Selectează prioritățile și acordă ceva mai multă atenție și eforturi, atât relației de cuplu, cât și relațiilor de colaborare. Preocupările legate de banii obținuți din munca proprie sunt fondate, dar nu ai de ce să-ți faci griji. Poți primi cadouri, recompense, însă se pot redeschide conflicte socio-profesionale vechi și care au legătură clară și cu banii. Cu răbdare vei reuși să descâlcești ițele foarte încurcate din plan socio-profesional.

RAC

Prietenii și susținătorii din segmentul socio-profesional îți sunt alături din primele zile ale săptămânii. Selectează atent persoanele cărora le acorzi încredere și cărora te destăinui. Există unii care nu privesc cu ochi buni ascensiunea ta socio-profesională. Zilele de 13 și 14 Martie te predispun la stări interioare tensionate, oboseală generală și o mare nevoie de a sta tu cu tine într-un loc drag sufletului tău. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să te odihnești, să te ocupi numai de treburile ușoare și, la nevoie, să ceri sfatul celor dragi și de încredere să te sprijine cu tot ce ai nevoie. Cum traversezi o perioadă în care muncești în exces, riscul oboselii mentale și fizice este prezent constant. Obișnuiește-te să te relaxezi și să abordezi altfel munca și implicațiile ei. Ultimele zile ale săptămânii îți readuc zâmbetul și buna dispoziție. Sunt favorizate excursiile în natură și agapele împreună cu cei dragi.

LEU

Cariera profesională și imaginea ta în societate sunt aspecte cărora ar fi bine să le acorzi importanță în primele zile ale săptămânii. Unii te admiră, alții mai puțin, însă altora le este indiferent ce faci. Tu ar trebui să te gândești la ce anume îți dorești concret și să trasezi un plan viabil în acest sens. Foarte zgomotoase sunt relațiile socio-profesionale. Unele persoane din acest anturaj te provoacă foarte mult, fie pe teme financiare, fie pe teme spirituale. Ferește-te de a-ți expune opiniile sau planurile personale! Este clar însă, că te vei desprinde din unele relații care te tot provoacă de ceva vreme. Prudență și evită escaladarea conflictelor, deoarece se pot desfășura pe mulți ani de acum încolo! Este nevoie să-ți revizuiești, atât filozofia de viață, cât și sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața. La finalul săptămânii îți prinde bine odihna și interiorizarea. Te vei reface complet, însă ocupă-te serios mai mult de tine.

FECIOARA

Începi săptămâna preocupat de laturile spirituale ale vieţii, de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este bine să-ți alcătuiești planuri în acest sens, dar ia în cacul și factorul neprevăzut. Te afli într-o perioadă în care vrei, nu vrei îți vei revizui complet filozofia de viață și sistemul valorilor morale și spirituale. Tendința de a te instrui, de a te perfecționa într-un anumit domeniu sau pe o temă oarecare este foarte accentuată și de bun augur. Zilele de 13 şi 14 Martie aduc în atenţie aspecte legate de segmentul socio-profesional. Sunt posibile revizuiri ale unor proiecte sau responsabilități profesionale. Discuții ample și foarte importane cu șefi sau cu persoane importante într-un domeniu de larg interes. Fii prudent în aceste relații, dar și în relațiile colegiale. Pot apărea surprize de proporții, mai ales datorită femeilor din acest anturaj! Finalul săptămânii evidențiază relații cu prietenii. Ascultă-le sfaturile, dar trece totul prin filtrul minții tale.

BALANȚA

Săptămâna începe cu posibile veşti secrete sau informaţii legate de bani, bunuri comune cu alții sau despre moşteniri și partaje. Pe de altă parte se conturează situații financiare deosebite. Pot intra în calcul cheltuielile mari, creditele sau aspecte legate de datorii vechi. Se recomandă prudență, discernământ și, la nevoie, apelează, la specialiști în chestiunile respective. Zilele de 13 și 14 Martie te predispun la rafinare sufletească și la bordarea disciplinelor spirituale. este bine să te orientezi și spre călătorii în străinătate sau studii pe termen lung. Dorința de a-ți îmbunătăți mediul în care trăiești și îți desfșori activitatea este la cote înalte și ușor de îndeplinit. Finalul săptămânii  accentuează zona carierei şi a imaginii tale în ochii celorlalți. Sunt posibile turnuri ale unor situaţii considerate sigure, până nu demult. Detașează-te de cotidian și odihnește-te! Evită să-ți divulgi planurile și intențiile profesionale.

SCORPION

Săptămâna evidențiază situaţii dinamice în sfera relaţiilor parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse, destrămarea unor colaborări sau a unei relații de cuplu. Este bine să reții cele discutate și petrecute împreună cu partenerii, deoarece toate acestea semnalează hibe ce necesită rezolvări rapide și unele chiar radicale. Neplăcerile pot fi provocate de aspecte locative, familiale, dar și de aspectele socio-profesionale. Pe 13 și 14 Martie se vor ivi cheltuieli urgente pe facturi, taxe, datorii de tot felul. Revin în atenție, aspecte financiare și materiale comune cu alții, aspecte legate fie de acte, documente aferente, fie aspecte legate de datorii vechi. Depune eforturi serioase pentru a lămuri lucurile sau pentru a intra în legalitate, în funcție de caz. La finalul săptămânii te vor atrage practicile spirituale ale vieţii. Vizitează locașuri sfinte, lecturează cărți deosebite sau stai de vorbă cu persoane erudite. Astfel, mentalul tău se va îmbogăți cu informații interesante, utile, dar în acelși timp se va relaxa.

SĂGETĂTOR

Domeniul profesional, în speță ceea ce se petrece la locul de muncă te implică în tot soiul de situații dinamice, provocatoare cărora trebuie să le faci față. Ceea ce se petrece acum în plan profesional sau ceea ce se discută, va avea ecouri multă vreme de acum încolo. De asemenea, sănătatea este foarte vulnerabilă pe segmentele gâtului și sistemului uro-genital. Fii prudent și ascultă-ți organismul! Chiar este nevoie de îngrijiri de specialitate. Pe 13 și 14 Martie se vor evidenția relațiile parteneriale. Dialoguri aprinse, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei profesionali, pe teme vechi. Cu partenerul de viață este vorba despre aspecte locative și familiale. Cu partenerii de afaceri, colaboratorii din sfera profesională este vorba despre sarcinile de lucru pe care, fie le-ai făcut greșit, fie parțial și trebuie remediate în regim de urgență. Finalul săptămânii aduce cheltuieli și aspecte legate de moșteniri sau partaje.

CAPRICORN

Cheful de aventuri, veselia şi dorința de a te implica în relații amoroase te vor face remarcat în anturaj, din primele zile ale săptămânii. Răscolirile sentimentale sunt foarte mari și dificil de controlat. Totuși, depune eforturi conștiente și ține-ți firea, pentru că furtuna declanșată acum se poate desfășura pe multă vreme de acum încolo. foarte dinamice sunt și relațiile cu copiii, deci în funcție de situație, îndreaptă-ți atenția și în acest segment. Se vor reconfigura toate relațiile sentimentale, iar unele se pot destrăma definitiv. Pe 13 și 14 Martie se conturează multă forfotă la locul de muncă, însă și acasă te așteaptă treburile cotidiene. Selectează prioritățile și îngrejește-ți sănătatea. Se pot reactiva afecțiuni vechi, dar și conflictele din sfera profesională. Se poate pune problema să reiei, fie demersuri medicale pe carele-ai mai făcut demult, fie sarcini de lucru nefinalizate corect sau neglijate pur și simplu. Finalul săptămânii activează relațiile parteneriale.

VĂRSĂTOR

La începutul săptămânii ești preocupat de activităţile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse și situații dinamice în plan familial și locativ. Reține cele discutate și petrecute acasă și în relațiile familiale, deoarece sunt o mică mostră a ceea ce va urma în acest segment, multă vreme de acum încolo. Evită escaladarea conflictelor și discuțiile aprinse! Poate intra în discuție schimbarea domiciliului, mai mult din motive neîntemeiate deocamdată. Zilele de 13 și 14 Martie activează relațiile sentimentale. Dialoguri și acțiuni comune cu persoana iubită sau cu copiii. Sunt favorizate petrecerile, reuniunile agreabile cu prietenii, dar și activitățile de genul hobby. Weekend-ul accentuează unele probleme de sănătate, dar și altele de la locul de muncă. Odihnește-te mai mult! Lasă grijile deoparte și acceptă sfaturile și ajutorul celor dragi!

PEȘTI

Ești foarte guraliv și povocator la începutul săptămânii. Fii atent ce vorbești, pentru că este posibil să spui ce nu trebuie sau să necăjești pe alții. În mod special de la vorbe spuse, aparent, în glumă se pot strica în această săptămână relații și situații bune. Evită accentuarea tensiunilor cu ceilalți, deoarece orice neplăcere începută acum se poate desfășura pe mulți ani de acum încolo. În zilele de 13 și 14 Martie se va evidenția dorința de a sta mai mult acasă, alături de membrii familiei sau de rude. Sunt posibile situaţii delicate, neînţelese sau răscolirea unor amintiri. Se vor relua discuții pe teme familiale sau patrimoniale vechi. De asemenea, poți descoperi aspecte ascunse până acum de către unele rude, aspecte referitoare la imaginea pe care o au acestea despre tine. Ține cont de ceea ce îți spun ceilalți. Este vremea marilor schimbări. Tot ce vine acum spre tine are rolul de a te ajuta să faci un salt evolutiv important.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.3163 0.0000%
USD USD 17.9679 0.0000%
RUB RUB 0.2326 0.0000%
RON RON 4.3341 0.0000%
UAH UAH 0.6437 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile