Logo Realitatea.md

HOROSCOP! Urmează o săptămână plină de neprevăzut pentru trei zodii

17 Septembrie 2018, 06:00 // Life

Astrele prezic pentru această săptămână multă energie pozitivă și perseverență. De asemenea, urmează o săptămână plină de neprevăzut pentru trei zodii, care zilele acestea ar putea avea niște probleme la serviciu, dar și în viața personală.

BERBEC

Uneori trebuie să te ierți pe tine însuți pentru a avea puterea de a merge mai departe. Iartă-te și iartă-i și pe ceilalți înainte să pornești pe un drum nebun a cărui sens nici tu nu îl prevezi 100%.

Propune-ți să înfrunți toate neajunsurile cu demnitate. Dacă ai făcut cuiva rău, asta e săptămâna în care poți repara totul. Viața ta nu este un joc, iar visele tale nu trebuie jucate la ruletă.

TAUR

E o săptămână în care trebuie să faci o serie de alegeri importante cu privire la situația ta financiară. Ai multe lucruri de inovat, ai multe investiții de făcut în special în această perioadă. Vor fi 7 zile pline de încercări și din punct de vedere carieristic. Ai parte de o serie de solicitări cărora crezi că nu le poți face față din prima.

Nu-i nimic, tot ce trebuie să faci în primă instanță este să îți păstrezi calmul, să mergi înainte cu pași mici și siguri. Nu e timp de grabă pentru că, de fapt, nu e timp pentru nimic atâta vreme cât nici măcar nu ai vreo certitudine cu privire la ce se poate schimba și ce nu ca să îți fie mai bine.

GEMENI

Redescoperi în tine săptămâna aceasta acea latură pe care o considerai pierdută. Acea ingenuitate, acea ingeniozitate specifică pruncilor, acea determinare de care aveai nevoie atâta vreme.

Poate că aceste sclipiri îți lipseau, poate că aceste situații concrete, aceste mici momente frumoase, micile iluzii ale vieții sunt cele care puteau porni rotițele pentru a fi din nou în largul tău.

RAC
La tine lucrurile sunt cu susul în jos toată săptămâna. Au loc tot felul de întâmplări în viața ta care te pun pe gânduri în legătură cu felul în care te raportezi la oamenii din jur și chiar la activitatea ta de zi cu zi.

Se cer niște precizări în legătură cu ineficiența ta în anumite sectoare. Îți va fi greu să explici de ce ți-ai pierdut entuziasmul de a mai munci cu drag și spor și, de asemenea, la fel de greu de a înțelege chiar tu care sunt nevoile tale reale în această etapă a vieții.

LEU
Iubirea este sentimentul care te înalță, este sentimentul care îți dă puterea necesară de a continua, de a merge mai departe fără temeri. Iată că săptămâna aceasta revin fluturii în stomac, revin acele clipe frumoase pe care le credeai pierdute.

O persoană interesantă care face parte din trecutul apropiat vine la tine cu brațele deschise și îți demonstrează toată afecțiunea care îți lipsea.

FECIOARĂ
Te minți și te păcălești zi de zi. Uneori ești conștient că minciunile care îți survolează mintea salvează o situație de care îți e teamă să te apuci. Alteori te consolezi cu ideea că atunci când mai ai o mică speranță totul se poate rezolva. Nu e ceva rău să îndepărtezi aspectele negative din viața ta, dar tu nu faci decât să le ignori fără să faci mare lucru pentru a scăpa definitiv de ele.

BALANȚĂ
Se anunță o săptămână în care nativii zodiei Balanță se vor preocupa mai mult de starea de sănătate, mai ales spre finalul săptămânii. Programul încărcat și viața agitată pe care Balanțele o au o să le creeze mici emoții acestora, așa că niște analize sunt binevenite în aceste zile. Orice simptom ar trebui să fie tratat cu multă atenție, pentru a nu deveni ceva serios în zilele care urmează.

SCORPION
Pentru nativii zodiei Scorpion, urmeaază o săptămână plină de neprevăzut, așa cum sunt și ei, de obicei. Vor avea multe decizii de luat în următoarele zile, vor călători mult și vor face alegeri decisive pentru viața lor. Fie că este vorba despre viața profesională ori de viața personală, nativii zodiei Scorpion trebuie să se gândească de cel puțin două ori înainte de a face orice alegere. În caz contrar, aceștia vor fi nevoiți să se adapteze permanent noilor situații, lucru care nu le va face prea multă plăcere.

SĂGETĂTOR
Nativii zodiei Săgetător trebuie să se aștepte în săptămâna care urmează la niște zile în care trebuie să învețe să își aloce eficient timpul familiei și serviciului. Săgetătorii nu se simt tocmai în largul lor în aceste zile și au impresia că lucrurile le merg pe dos. Mai mult de atât, parcă și sănătatea le joacă niște feste. Nu ar fi rău să facă niște analize medicale pentru a descoperi dacă este cazul să se îngrijoreze.

CAPRICORN
Nativii zodiei Capricorn vor avea parte de o săptămână pe care nu o vor uita prea curând. Capricornii au multe planuri pe care vor să le ducă la final în această săptămână și numai de ei depinde cât de mult vor reuși să facă. La serviciu, aceștia sunt pe val, așa că superiorii nu se vor opri să le dea noi sarcini.

VĂRSĂTOR
Nativii zodiei Vărsător sunt sfătuiți ca în aceste zile să se ocupe mai mult de bunăstarea lor și mai puțin de bunăstarea celorlalți. Li se recomandă ca în aceste zile să mediteze mai mult și să se odihnească, pentru a evita o epuizare care îi paște dacă nu pun stop vieții lor agitate.

PEȘTI

Unii nativi ai zodiei vor petrece aproape toată săptămâna în convalescență, însă dacă vor avea mai multă grijă de ei, în numai câteva zile vor reuși să fie din nou într-o formă de zile mari și să se ocupe de lucrurile care contează cel mai mult pentru ei. Cei care nu resimt probleme de sănătate sunt sfătuiți să facă niște controale de rutină, prevenția este foarte importantă în această perioadă.

Sursa: teotrandafir.com

Citeste tot despre: horoscop
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.3910 -0.4341%
USD USD 18.1998 0.0951%
RUB RUB 0.2832 0.2123%
RON RON 4.3158 -0.4888%
UAH UAH 0.6898 0.3054%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile