Logo Realitatea.md

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele pentru fiecare zodiac la început de toamnă

02 Septembrie 2019, 07:05 // Life

Astrologii vin cun prognoze optimiste pentru majoritatea zodiilor la început de toamnă. Pe lângă lucrurile frumoase care urmează să le trăim, astrologii vin și cu sfaturi utile pentru fiecare zodiac în parte.

Foto: a1.ro

Mai jos vedeți ce ne prezic astrele pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna 2-8 septembrie:

BERBEC - Au o săptămână fabuloasă, mai ales profesional. Au sentimentul că recuperează un timp pierdut. În weekend vor fi axați tot pe acțiunile lor profesionale, au șansa să evolueze.

TAUR  - Pun accent pe iubire și pe relațiile cu cei din jur. Din punct de vedere financiar au impresia că pierd bani. În weekend se axează pe proiectele personale.

GEMENI - Încearcă să stabilească care sunt elementele de sprijin din viața lor: cămin, relație, casă. Este foarte importantă casa în sensul financiar, de avere. Spre sfârșitul săptămânii își fac calcule financiare și au simțul dreptății.

RAC - Au parte de multă agitație mentală. Pănă la final de săptămână, au zile tensionate la locul de muncă. Trebuie să asculte și punctul de vedere al celorlalți. Atenție la sănătate joi și vineri.

LEU - Săptămâna pune accentul pe bani, bani care vin doar din munca lor. Nu se mai simt confortabili la locul de muncă, vor o schimbare. Vor să demonstereze că merită ceea ce primesc, așa că în weekend muncesc mult.

FECIOARĂ - Multe planete în semnul lor zodiacal. Au tonus, inteligență și fac lucrurile cu drag. Sâmbătă și duminică au parte de o realizare la care muncesc toată săptămâna. Trebuie să pună accentul pe sănătate și recuperare joi și vineri.

BALANȚĂ - Au parte de lucruri nerezolvate din celelalte săptămâni pe care încearcă să le rezolve. Marți și miercuri sunt zile bune din punct de vedere financiar. Atenție la drum spre finalul săptămânii.

SCORPION - O săptămână care aduce mulți prieteni și multe întâlniri favorabile. Sunt populari și au succes. Spre finalul săptămânii cheltuie multă energie și mulți bani.

SĂGETĂTOR  - O săptămână cu autoritate, vor să demonstreze că sunt harnici și au succes. Spre finalul săptămâni sunt orgolioși și vor să aibă tot timpul dreptate.

CAPRICORN -  Au parte de negocieri și discuții profesionale. Sunt întâlniri importante legate de proiectele profesionale. Atenție joi și vineri la sănătate, dar și la relațiile profesionale dificile cu cineva. Emoțiile trăite le pot da sănătate peste cap.

VĂRSĂTOR - Au parte de colaboratori care își fac bine treaba. Joi și vineri au zile tensionate din partea unor prieteni. Trebuie să evite să facă promisiuni prea mari.

PEȘTI - Este o săptămână axată pe relațiile profesionale și personale. Pe plan personal dau explicații, cer explicații, au parte de discuții tensionate. Pot avea sentimentul că trebuie să cedeze mult pentru ca lucrurile să aibă un rezultat pozitiv.

Sursa: antena3.ro

Citeste tot despre: horoscop, septembrie, toamna, zodiac, zodie
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4600 -0.3074%
USD USD 17.6228 -0.0952%
RUB RUB 0.2762 0.3999%
RON RON 4.1020 -0.3547%
UAH UAH 0.7218 0.5573%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile