Logo Realitatea.md

Horoscop: Ce prezic astrele pentru ultima săptămână din februarie?

24 Februarie 2020, 07:00 // Life

Zodia Berbec
Ai nevoie de odihnă în prima parte a săptămânii. Ține cont de nevoile organsimului tău și îngrijește-te pe îndelete. Este o perioadă dificilă în privința sănătății, astfel că ar fi bine să iei măsurile necesare. Îți sunt favorizate discuțiile tăinuite cu persoanele din mediul profesional. Chiar dacă în zilele de 26 și 27 Februarie te vei simți mai bine și dornic de a te implica în multe și mărunte, nu forța nota. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli, dar și posibile favoruri materiale. Este bine să achiziționezi numai ceea ce-ți este strict necesar acum. Sunt posibile surprize de proporții în plan financiar, mai ales în ceea ce privește secțiunea venituri salariale.

Foto: wearegurgaon.com

Zodia Taur
Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii care te înconjoară încă de la începutul săptămânii. Dialogurile și activitățile comune cu persoanele din mediul profesional sunt îngreunate și pot reveni din trecut unele secvențe. Se recomandă prudență. Ești tentat să depui eforturi mari în aceste activități și în aceste relații, dar rezultatele nu vor fi cele scontate acum. Ai nevoie de un duș rece privitor la viața ta, iar Universul consideră că tocmai de la și prin prieteni sau de la colegii de muncă, este potrivit să-l primești. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că va fi nevoie să te odihnești. Controlează-ți reacțiile!

Zodia Gemeni
Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi sau de oficialități din diverse instituții. Ferește-te să vorbești prea mult despre tine și despre subiecte pe care le cunoști prea puțin sau deloc. Se pare că ești ademenit să lucrezi mult prin plăți suplimentare la salariu. De mare folos îți vor fi discuțiile cu prietenii în zilele de Miercuri și Joi, mai ales dacă aceștia sunt mai în vârstă decât tine sau mai tineri, după caz. Posibile neplăceri cu femeile din mediul profesional. Însă, a doua parte a săptămânii aduce dorință și putință de retragere din forfota cotidiană. Fii prudent atât în privința sănătății, cât și în plan profesional, la locul de muncă.

Zodia Rac
Mentalul îți este răscolit la începutul săptămânii, astfel că ar fi bine să eviți discursurile publice și deciziile majore. Posibile călătorii, demersuri în acest sens și discuții cu persoane aflate în alte țări. Dorința sufletească de rafinare poate fi ușor de îndeplinit prin lecturi spirituale, dialoguri cu persoane erudite sau prin activități culturale. Miercuri și Joi apar provocări profesionale și de imagine publică. Vei avea nevoie de forță în cuvinte și de o prezentare logică și coerentă asupra activității tale depuse în câmpul muncii. Unii vor ticlui să-ți găsească nod în papură la orice. Răbdare și toleranță! Susținere surprinzătoare de la și prin prieteni.

Zodia Leu
Multe și mărunte se vor petrece în plan financiar în primele zile ale săptămânii. Ecoul celor discutate și petrecute va răsuna multă vreme de acum încolo. Ar fi bine să faci ordine în tot ce ține de acte, înscrisuri privitoare la bani, bunuri patrimoniale și facturi. Ești animat de gânduri mărețe, nobile, astfel că sunt șanse de materializare a unor planuri personale ticluite mai demult. Zile de 27, 28 și 29 Februarie îți oferă tot soiul de controverse, în relațiile profesionale, dar mai ales în cele cu șefii și autoritățile. Se pot reconfigura unele situații și proiecte profesionale, astfel că fie obții o funcție de conducere, fie ți se ia.

Zodia Fecioară
Relațiile parteneriale sunt provocatoare, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Aparent există oportunități de colaborare cu ceilalți, dar sunt numai aparențe. Există hibe ascunse care îți pot dăuna în viitor, dacă acum accepți sarcini profesionale noi. De asemenea, și oficializarea unei relații matrimoniale este de evitat, deocamdată. Apar cheltuieli legate de facturi, taxe, impozite, însă poate fi vorba și despre penalizări. Se recomandă prudență Joi și Vineri în mod special la banii și bunurile comune cu ații. Activități culturale, planuri de călătorii, dorință de studiu și elevare mentală. Prudență dacă ești nevoit să călătorești în weekend.

Zodia Balanță
Este multă forfotă la serviciu, dar și în plan personal ai planificate demult tot soiul de activități domestice. Raționalizându-ți eficient timpul și resursele, mai ales energia vitală vei putea finaliza totul cu succes. Sănătatea fluctuează, astfel că este bine să te plimbi în aer liber, să te odihnești lecturând o carte și să te alimentezi corect. Energia zilelor de Miercuri și Joi aduce răscoliri în relațiile parteneriale. Amintiri, situații punctate cu note bizare, dialoguri neînțelese. Merele discordiei sunt cheltuielile comune cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional, moștenirile, bunurile patrimoniale sau situația unor membri ai familiei.

Zodia Scorpion
Ești dornic de afecțiunea celor dragi, de compania lor și de a te ocupa de un hobby drag sufletului tău. Există animozități clare între tine și persoana iubită sau copii, pe care trebuie să le iei în seamă și să le rezolvi. Te afli pe o altă frecvență față de cei apropiați și predomină nevoia de a te detașa de neplăcerile amoroase. Dorința de afirmare și succes este firească în această perioadă și îi poți da curs. Lasă-te purtat de valurile vieții și îți va fi mult mai bine din toate punctele de vedere. Este nevoie să faci față provocărilor parteneriale, mai ales la finalul săptămânii. Surprize de proporții în toate tipurile de relații.

Zodia Săgetător
Săptămâna debutează cu treburi gospodărești și cu discuții familiale. Predomină gustul dulce-amar acasă, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Zilele de 26 și 27 Februarie animă segmentul amoros, răscolindu-ți amnitirile și dorul de o persoană iubită, undeva, cândva. Ține-ți firea și nu te lăsa luat de valul emoțiilor. Posibile neplăceri de la și prin copii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți alegi, cu prudență, felul în care răspunzi la provocări. Lasă-i pe ceilalți să se bucure de strălucirea și căldura ta sufletească! La serviciu sunt multe provocări, unele de-a dreptul foarte surprinzătoare.

Zodia Capricorn
O săptămână interesantă vizavi de relațiile cu anturajul apropiat. Se întrezăresc discuții, întâlniri cu multă lume, dar și călătorii pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Vorbește puțin despre tine și ascultă mai mult la ce spun alții. Vei fi foarte surprins de câte vei afla spre folosul tău. Acasă se animă atmosfera, Miercuri și Joi, prin reuniuni cu persoane dragi, pe care nu le-ai mai văzut demult. Totuși ai grijă pe cine aduci în spațiul tău personal, deoarece unii nu privesc cu ochi buni realizările tale și îți pot deteriora ambientul cu energia lor. Aventuri la finalul săptămânii. Surprize de proporții din partea celor dragi.

Zodia Vărsator
În primele zile ale săptămânii apar cheltuieli, însă îți cresc și veniturile. Pe deasupra te poți bucura și de favoruri sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent la cumpărături, pentru că există riscul să apară pierderi de orice fel prin situații ciudate. Perioada 26 – 28 Februarie răscolește relațiile cu anturajul apropiat, astfel că, de la un obișnuit și banal salut, poate ieși un scandal cu acte în regulă. Gândirea și comunicarea sunt viciate, iar fiecare vorbește pe limba lui și nimeni nu înțelege nimic. Prudență, detașare și fii cât mai scump la vorbă! La finalul săptămânii se conturează discuții familiale și treburie domestice de anvergură.

Zodia Pești
Este o săptămână controversată, pentru că stările de spirit și situațiile cărora va trebui să le spui prezent sunt fluctuante, stresante și chiar de neînțeles pe alocuri. Amintește-ți că viața este un film în care joci diverse roluri. Universul are grijă de toate nevoile tale, doar că trebuie să-i permiți acest lucru și să ai încredere și în tine, și în El. Zilele de 26 și 27 Februarie aduc îmbunătățiri financiare prin diferite variante. Una ar fi primirea salariului, alta ar fi primirea unor cadouri sau favoruri. Însă, pot apărea și cheltuieli prin situații bizare create de prieteni sau colegi de muncă. Relațiile cu anturajul sunt surprinzătoare și stau pe un bulgăre de dinamită.

 

Citeste tot despre: horoscop săptămânal
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0693 -0.2282%
USD USD 18.3389 0.9246%
RUB RUB 0.2328 2.3297%
RON RON 4.1569 -0.2136%
UAH UAH 0.6624 2.3328%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
27 mar, 12:16 //

Foto Simbol Examenele pentru clasa a patra au fost anulate. Se discută acest lucru și pentru bacalaureat și cel de finalizare a gimnaziului (VIDEO)

26 mar, 21:21 //

Bugetarii vor sta acasă 9 zile, cu excepția angajaților medicali și a forțelor de ordine. Scopul măsurii aplicate, îndemnul și rugămintea lui Chicu

26 mar, 15:04 //

Foto: realitatea.md Cristina Țărnă, fiica directorului demis al Spitalului Republican, oferă detalii despre acțiunile tatălui ei, în cazul medicilor testați la un laborator privat

27 mar, 09:44 //

Foto: ambulanta.md A murit un medic din cadrul CNAMUP. Femeia era infectată cu coronavirus

27 mar, 19:39 //

Cum un primar de la noi a ajuns subiect în presa din România, după o decizie pe care a luat-o împotriva răspândirii coronavirusului

27 mar, 12:45 //

Constantin Țuțu s-a predat la frontieră. A fost reținut. Va sta în carantină 14 zile

29 mar, 12:45 //

Indignarea rudelor femeii de 79 de ani, răpusă de Coronavirus: A murit și a murit, luați-o, cumpărați locul, înmormântați-o și cu aceasta s-au terminat aprecierile eroismului ei

01 apr, 13:12 //

foto: army.md (FOTO) Cum arată acum Centrul COVID-19 Chișinău, care trebuia deja azi să înceapă a primi pacienții suspecți cu Coronavirus

31 mar, 19:54 //

Foto simbol Încă trei localități vor fi în carantină! Polițiștii și militarii au indicația să restricționeze circulația persoanelor

30 mar, 08:29 //

Radu alături de soţie şi cei doi copii Fiul unui erou al războiului transnistrean, obligat să se mute din România, fiindcă nu i se acordă cetăţenia