Logo Realitatea.md

Horoscop pentru 7-13 ianuarie: Cui îi cresc veniturile și la cine vor interveni cheltuieli

07 Ianuarie 2019, 08:33 // Life

BERBEC

Începi săptămâna alături de prieteni. Întâlniri, dialoguri, veşti care mai de care mai interesante, dar şi controversate. Toate se amestecă în chip minunat în viaţa ta. Poţi primi sfaturi sau îndemnuri folositoare în privinţa carierei şi a imaginii sociale. S-ar putea ca unele informaţii legate de statutul tău social şi de veniturile obţinute din munca pe care o desfăşori să fie neplăcute, însă cu prudenţă şi discernământ le depăşeşti cu brio.

Printre cuvinte există şi informaţii false de la persoane interesate de eşecul tău. Ai nevoie de odihnă și retragere din forfota cotidiană, deoarece se vor evidenția afecțiuni vechi. Vin spre tine informații pe căi neobișnuite, pe care ar fi bine să le iei în considerare. Mare prudență pe 12 și pe 13 ale lunii! Combativitatea va fi accentuată, riscând să gafezi foarte mult.

Foto: ABC

TAUR

Eşti hotărât în această săptămână să te ocupi de carieră şi de rolul tău social. Dorinţa de implicare în viaţa urbei este la cote înalte, însă fii prudent. Sunt posibile nemulţumiri și reacţii exagerate legate de domeniul profesional. Se pare că un şef sau o persoană cu autoritate îţi urmăreşte activitatea şi te atenţionează la fiecare pas. Privește partea bună a lucrurilor, depăşind momentele cu prudenţă şi discernământ.

Pot avea loc discuţii, negocieri favorabile sau pot apărea la orizont contracte de colaborare noi, de bun augur. Există şi varianta renegocierii condiţiilor unui contract aflat în derulare. Bine este să analizezi totul în detaliu. Intervin și dialogurile inedite cu prietenii sau cu admiratorii din planul profesional. Spre finalul săptămânii ai nevoie de relaxare și întoarcerea eforturilor spre propria ta ființă.

GEMENI

Săptămâna începe frumos pentru tine, cu o mare dorinţă de rafinare sufletească. Astfel, în prima parte a intervalului analizat îţi poţi planifica activităţi culturale. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung intră în discuţii, chiar dacă, deocamdată, vor rămâne la faza de discuţii. Locul de muncă primeşte influxuri astral deosebite. Activităţile din sfera muncii se înteţesc, relaţiile colegiale şi cu şefii sunt destul de controversate şi poţi constata că munceşti singur şi plata lasă de dorit.

Pe de altă parte, dialogurile şi negocierile privind condiţiile de lucru sau veniturile din munca proprie sunt destul de bine suţinute de astre. Există şi varianta apariţiei unor colaborări mult mai bine plătite şi cu activităţi pe gustul tău. Recomandabil este să-ţi susţii punctele de vedere cu tenacitate şi perseverenţă. Foarte speciale sunt relațiile cu prietenii și protectorii din sfera socio-profesională!

RAC

Relaţiile parteneriale sunt foarte evidențiate și în această săptămână. Gândirea şi comunicarea sunt la cote înalte, astfel că dialogurile aprinse cu ceilalți pot fi frecvente. Zilele de 7 şi 8 Ianuarie sunt favorabile achitării taxelor sau datoriilor. Sunt posibile mici încurcături legate de documentele specifice, dar sunt pasagere.

S-ar putea ca cineva necunoscut sa-ti pună o vorbă bună la serviciu şi de aici sa-ţi crească veniturile sau să te implici într-un proiect nou. Câştigurile sunt mici, dar satisfacţia muncii îţi va fi de ajuns. În a doua parte a săptămânii îţi îndrepţi atenţia către laturile spirituale ale vieţii. Sufletul tău are nevoie de rafinare şi de linişte. Relaţia cu străinătatea este un alt subiect principal. Poţi primi veşti de la cineva aflat peste hotare sau poţi face demersuri de a pleca într-o călătorie.

LEU

Relaţiile parteneriale sunt dinamice în zilele de 7, 8 şi 9 Ianuarie. Partenerul de viaţă sau cei de afaceri îţi pot reproşa atitudinea pe care o ai faţă de ei. Ascultă-i cu răbdare şi depune eforturile necesare pentru echilibrarea lucrurilor, folosindu-te și de şarmul tău caracteristic. Pe 10 şi 11 Ianuarie apar în prim-plan achitarea taxelor, impozitelor sau diverse datorii ce trebuie rezolvate într-un timp scurt. Sunt situaţii obişnuite, cunoscute, astfel că te vei descurca bine.

Totuși, factorul necunoscut, predominant în segmental financiar, pândește în umbră și oricând îți poate încurca planurile. Prudență și discernământ în privința oricărei cheltuieli. La finalul săptămânii, astrele te sfătuiesc să-ţi planifici activităţi culturale, care să-ţi încânte sufletul. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung îţi dau târcoale.

FECIOARA

Relaţiile sentimentale revin în atenție cu răscoliri profunde. Sunt multe necunoscute, lucrurile par că scapă de sub control, astfel că nu mai știi ce să crezi și ce să faci. Relaxează-te și orientează-ți eforturile spre ce îți place ție cel mai mult și anume activitatea profesională. Sunt zile bune pentru a munci cu spor, pentru a rezolva restanțele și pentru a trasa noi plnauri de viitor.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator, de aceea dozează-ți eforturile și fii cumpătat în toate. Pe 10 și pe 11 ale lunii se conturează dialoguri parteneriale, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei profesionali. Ceața predomină în segmentul partenerial, astfel că nu este ceea ce pare. Prudență și exersează dictonul tăcerea este de aur. De asemenea vor interveni cheltuieli pe facturi, taxe sau alte tipuri de datorii.

BALANȚA

Prima parte a săptămânii este caracterizată de multă animație şi voie bună. Ai dori ca și cei dragi să ți se alăture în diverse aventuri sau la chefuri, însă nu toată lumea îți împărtășește acum gustul pentru distracții. Sunt posibile neplăceri serioase în relațiile sentimentale, deci fii prudent și ține cont de starea sau nevoile reale ale celorlalți. Există șanse de a se destrăma o relație veche sau de a se modifica definitiv relațiile cu copiii.

În a doua parte a săptămânii îţi concentrezi eforturile către activităţile de la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, astfel că ar fi bine să nu ieşi prea mult în evidenţă. Sănătatea fluctuează, vizate fiind segmentele picioarelor și cele ale sistemului digestiv. Dozează-ți eforturile și ocupă-te numai de priorități. La finalul săptămânii intervin aspecte parteneriale deosebite.

SCORPION

Săptămâna este foarte dinamică şi interesantă pentru tine. Zilele de 7 şi 8 Ianuarie sunt bune pentru activităţi gospodăreşti și dialoguri importante cu membrii familiei și cu neamurile. O cuăţenie generală, mici reparaţii sau achiziţionarea unui obiect decorativ ar fi necesare. Dorul de copilărie şi personajele ei îţi va da târcoale. Vizitarea locurilor natale sau o întâlnire cu părinţii ţi-ar alina sufletul.

În a doua parte a săptămânii se animă sectorul petrecerilor. Persoana iubită sau copiii îţi pot aduce multe satisfacţii. Chiar dacă apar şi lucruri mai puţin plăcute, nimeni şi nimic nu îţi va putea strica veselia. Amintește-ți că în segmentul sentimental nu este ceea ce pare. Finalul săptămânii aduce pe de o parte aspecte privitoare la sănătate, iar pe de altă parte activează foarte mult segmentul profesional. Prudență maximă!

SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii este posibil să pleci într-o scurtă călătorie la o rudă sau la un prieten apropiat. Fii prudent la drum, mai ales în zilele de 7 şi 8 Ianuarie, când există posibilitatea apariţiei neplăcerilor datorate anotimpului în care ne aflăm. Pentru alţii se pot pune probleme legate de studii pe termen scurt.

Latura educaţională este accentuată de căte astre, dar cu aspecte bune. Cei din jur vor remarca uşor că eşti cu gândurile departe de ochii lumii. De fapt eşti foarte preocupat de propria persoană şi de direcţiile de viaţă pe care vei merge de acum înainte. Relaţiile cu membrii familiei sunt răscolite și ar trebui luate în seamă. La finalul săptămânii se animă foarte mult sfera sentimentală. Prudență și discernământ! O relație amoroasă se poate destrăma. Și relațiile cu copiii intră în discuții mari.

CAPRICORN

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, mai ales cu acelea care vizează veniturile obținute din munca proprie. În paralel apar și chelturieli cotidiene, cadouri şi recompense din partea celor dragi. Capitolul financiar este destul de puţin susţinut de astre, astfel că bine ar fi să cheltuieşti doar strictul necesar.

Pe 10 și pe 11 ale lunii se animă foarte mult relațiile cu anturajul apropiat. Întâlniri, dialoguri interesante, călătorii pe distanțe scurte, aflarea unor informații pe căi mai puțin obișnuite. Prudență și discernământ în toate, deoarece sunt și multe minciuni în preajma ta. La finalul săptămânii se conturează discuții importante cu membrii familiei și cu neamurile. Atmosfera domestică este foarte animată, bine fiind să fii prezent, atent la tot ce se petrece și să reacționezi în consecință.

VĂRSĂTOR

În această săptămână, debordezi de energie, simţindu-te excelent. Chiar dacă în primele zile mai eşti dominat de ceva neguri sufleteşti, ele se vor risipi fără probleme. Însă ştii că duşmanii ascunşi roiesc în jurul tău şi pot ataca oricând. Sunt posibile dialoguri cu persoane importante. Combativitatea trebuie să o folosești cu măsură, întrucât se pot strica relaţii sau situaţii favorabile. De mare folos ar fi alcătuirea unui plan de dezvoltare personală şi profesională.

Toate tipurile de relaţii sunt umbrite, aşa încât trebuie să te bazezi doar pe tine însuţi. În a doua parte a săptămânii te poţi ocupa de cheltuielile zilnice, dar atenţie că excesele nu sunt de dorit. Cadourile şi recompensele sunt frecvente, însă mărunte şi aducătoare de satisfacţii. Există şi varianta renegocierilor veniturilor din munca proprie.

PEȘTI

În primele zile ale săptămânii eşti retras, aproape neobservabil în peisaj. Stările tale de spirit fluctuează, iar cheful de a te ocupa doar de tine va fi evident. Intervalul 7– 9 Ianuarie este favorabil activităţilor uşoare şi celor de rutină. Există multe nemulţumiri în sufletul tău legate de locul de muncă, de remuneraţie şi carieră. Relaţia cu mediul social este ostilă, aşa încât o analiză minuţioasă se impune.

Sănătatea este vulnerabilă, dei fii prudent și îngrijește-te corespunzător. De mare folos ți-ar fi un plan de îmbunătățire a sănătății. Îna doua parte a săptămânii te vei simţi mult mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi refăcut şi cu chef de viaţă. Totuși nu forța nota, pentru că energia vitală este fluctuantă. Cheltuieli cotidiene și dialoguri referitoare la ventirule obțiunte de la un job.

Sursa: Astrocafe.ro

Citeste tot despre: horoscop, horoscop săptămânal, zodii
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.3960 -0.0818%
USD USD 18.2002 0.0258%
RUB RUB 0.2844 0.5302%
RON RON 4.3136 -0.0857%
UAH UAH 0.6902 0.2906%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile