Logo Realitatea.md

Horoscop pentru prima săptămână de vară: energie, distracții, lucru asupra proiectelor și a ta personală

01 Iunie 2020, 09:08 // Life

Horoscopul din perioada 1-7 iunie curent îți spune ce te așteptă în această săptămână, în funcție de zodie. Care sunt principalele evenimente ce îți vor marca această perioadă chiar dacă în general schimbarea este cea mai importantă, astrele prezic pentru fiecare zodie în parte evenimente și momentele unice, ce urmează să se petreacă. Totuși, trebuie să ții cont că totul rămâne ca și până acum, iar lucrurile își urmează făgașul obișnuit, indiferent de ceea ce îți rezervă astrele, scrie Cancan.ro.

Foto: Yve.ro

Berbec

Vrei să te distrezi, să îți iei liber de la lucru și să fii din nou copil. Atât timp cât nu vei neglija lucrul și poți fi productiv și eficient, nimic nu este mai bine decât să îmbini distracția cu munca. Concentrează-te spre sfârșitul săptămânii pe lucruri importante, transformări și aprovizionări.

Taur

Poți rămâne în zona ta de confort, să te simți bine și să fii popular. Nu trebuie să ieși din carapacea ta dacă nu îți dorești. Ai putea totuși să te distrezi puțin mai mult, să îți iei liber de la lucru și să te concentrezi pe hobby-uri. Bucură-te de timpul petrecut cu cei din jur!

Gemeni

Mintea ta este mai activă de obicei și ai o energie grozavă pe care vrei să o împarți și cu ceilalți. Începi să fii mai sensibil și mai sigur pe tine însuți. Încearcă să îți pui în aplicare un vis. Lasă-te purtat de val în această săptămână și bucură-te de orice activitate faci!

Rac

Odată ce te hotărăști asupra a ceea ce vrei să faci, vei accepta mult mai ușor acest lucru. Te poți menține ocupat, te poți concentra pe o mulțime de proiecte mici care te interesează. Ești foarte încântat de noile idei pe care le ai și continui să fii inventiv.

Leu

Este o săptămână grozavă pentru a începe ceva nou. Ai energia și bucuria de care ai nevoie și te poți concentra pe orice activitate nouă. Te bucuri de timpul petrecut în familie. Te poți concentra pe planuri, în special pe cele de scurtă durată și faci lucrurile să se întâmple foarte repede.

Fecioară

Ai nevoie de timp singur pentru a te simți confortabil în pielea ta. Ai foarte multă energie și gândești liber. Încetinește lucrurile și bucură-te de moment! Găsești tot felul de noi oportunități de care poți profita din plin!

Balanță

Faci încercări noi și neconvenționale. Ai oportunități financiare, dar trebuie să ai grijă pe ce cheltui banii. Te simți energic și gata oricând de plecare. Este o perioadă bună să te gândești la ce vrei să începi nou în viața ta. Te poți concentra și pe planurile de viitor.

Scorpion

Faci progrese în privința unei decizii din trecut. Succesul nu întârzie să apară. Este posibil să fii mai romantic și afectuos, mai plăcut, șarmant și apar o mulțime de noi oportunități pentru tine. Vrei să fii singur mai mult timp spre sfârșitul săptămânii, pentru că ești ușor obosit sau epuizat și ai nevoie de timp pentru refacere.

Săgetător

Încearcă să privești lumea dintr-un unghi pozitiv. Ești optimist, în general, și ai gânduri bune despre viață. Poți veni cu idei bune și mărețe, dar să ai încredere în abilitățile tale. Te poți concentra pe abilitățile practice. Ești mai independent și poți petrece mai mult timp cu prietenii. Este bine să contribui cu ceva în această lume.

Capricorn

Ai de-a face cu ceva important care te presează de mai mult timp. Poți începe să te ocupi de lucrul respectiv, ca să nu ai bătăi de cap mai târziu. Te bucuri de timpul petrecut cu cei dragi, chiar dacă muncești mult și te concentrezi ca totul să fie gata la timp. Ești pe drumul cel bun să îți îndeplinești ambițiile și scopurile.

Vărsător

Ai o dorință puternică. Vrei să mergi undeva unde nu ai mai fost și să ai o experiență nouă. Poți avea conversații interesante, să primești sau să dai vești noi, să vii cu idei îndrăznețe sau să te bucuri de atmosfera din jurul tău. Lași impresii bune oamenilor din jur, pentru că ești pozitiv și fericit…

Pești

Îndreaptă-ți atenția spre relațiile amoroase, petrece timp cu cei pe care îi iubești și respectă-ți angajamentele. S-ar putea să îți dorești mai mult spațiu pentru tine sau să faci anumite îmbunătățiri în viața ta. Nu știi încă ce măsuri vei lua, dar te poți concentra asupra unor informații pe care le primești.

Citeste tot despre: astre, horoscop, iunie, săptămâna
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3939 -0.3566%
USD USD 17.1712 -0.1262%
RUB RUB 0.2415 -0.5764%
RON RON 4.0053 -0.3830%
UAH UAH 0.6368 -0.2194%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile