Logo Realitatea.md

Horoscop săptămânal! Află ce prezic astrele pentru primele zile ale toamnei, fiecărei zodii în parte

31 August 2020, 10:40 // Life

Află cum vă fi săptămână ce urmează în plan personal, dar și în cariera pe care o dezvolți. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o săptămână intensă pentru toate semnele zodiacale. Zilele următoare vor fi pline de trăiri intense, sentimente profunde și tensiuni. Dorințele ascunse ies la suprafață. Apar idei noi și curajul pentru a le duce la bun sfârșit.

Foto: A1.ro

Berbec

Le dai prea multă încredere celor din jur. Trebuie să vă ascultați propriul corp și propria intuiție. Învață să iei singur decizii pentru tine.

Taur

Partenerul de viață îți cere să te implici mai mult în relație sau să aduci mai mulți bani în casă. Înainte de a reacționă defensiv, gândește-te dacă nu cumva are și un sâmbure de adevăr în ceea ce spune.

Gemeni

Ești plin de idei și ai multe planuri de viitor. Ești gata de acțiune, dar începi să resimți oboseala. Mare grija cu sănătatea. Dacă te epuizezi, nu rezolvi nimic.

Rac

Ai învățat să acționezi cu calm, să iei decizii la rece. Ai parte de o descoperire care îți va forma viitorul. Întâlnești o persoana sau un lucru cu care ai legături karmice dintr-un trecut extrem de îndepărtat.

Leu

Este o perioada neclară, ai impresia că faci un pas înainte și doi înapoi. Apar anumite persoane care încearcă să te provoace. Nu trebuie să le dai importanță.

Fecioara

Cauți niște soluții pentru problemele legate de casă și de copii. În relația cu partenerul de viață, este o perioadă importantă. Ce se întâmplă în această toamnă va defini relația în anii următori.

Balanță

Frustrările sunt tot mai mari, iar în cuplu asta se resimte. Nu mai ești îngăduitor și nu mai ai răbdare cu partenerul. Reușești să te întâlnești cu niște prieteni vechi.

Scorpion

Ești tot mai pragmatic și cauți confortul. De asemenea, te preocupă tot mai mult starea ta de sănătate, atât emoțională, cât și fizică. Înveți că nu poți controla totul la locul de muncă.

Săgetător

Ești într-o dispoziție foarte bună. Mult mai sociabil, te alături unor oameni de la care ai ce să înveți. După ce le afli experiențele de viață, folosești asta cu succes în relația cu partenerul de viață. Așa veți reuși să fiți împliniți sentimental.

Capricorn

Ai reușit să găsești echilibrul în viața de familie, după mult timp. Eforturile însă au meritat. Chiar daca ți se pare că alții au viață perfectă, să știi că nu este așa.

Vărsător

Ai parte de romantism în cuplu, dar nu uita să rămai și cu picioarele pe pământ. Mare grijă la locul de munca, dacă ești cel care comentează tot tompul. Șefii nu vor vedea asta cu ochi buni.

Pești

Este o perioadă în care simți nevoia să te dezvolți intelectual. Începi niște cursuri sau înveți o limba străină. Niște persoane dragi pleacă în străinătate, dar trebuie să îi lași să se ducă la mai bine.

Sursa: click.ro

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5385 -0.5249%
USD USD 16.6888 0.1717%
RUB RUB 0.2181 -0.1831%
RON RON 4.0133 -0.7125%
UAH UAH 0.5921 0.2200%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile