Logo Realitatea.md

HOROSCOP săptămânal: Taurii și Berbecii vor lua decizii importante, iar Balanțele trebuie să se aștepte la schimbări mari în viață

28 August 2017, 06:15 // Life

Berbec

Vei face niște achiziții dorite de multă vreme. Consideri că este momentul să investești în tine și în fericirea ta. Nu te mai stresezi din punct de vedere emoțional și eviți conflictele, pentru că știi că reprezintă doar o risipă de energie și timp. Așteaptă-te la vizit, aparent, fără motiv.
Foto simbol: telegraf.com.ua

Taur

Iei o decizie foarte importantă pentru tine, pentru sufletul tău. E ceva ce nu îți dă pace de ceva timp. Ți-ai ascultat instinctul și acum știi care este drumul pe care trebuie sș pășești. Așteaptă-te la experiențe importante alături de o femeie.

Gemeni

Fii realist cu privire la ce se întâmplă în jurul tău și nu căuta scuze sau motive pentru comportamentul nepotrivit al cuiva. În plus, nu te încrede în promisiunile sale, pentru că nu este un moment bun să te lași pradă dorințelor.

Rac

O să te concentrezi pe câteva aspecte legate de locuință, pe care le-ai ignorat. Apoi, te poți concentra pe un vis mai vechi, pe care l-ai lăsat în plan secund.

Leu

În săptămâna urmatoare te vei bucura de momente romantice, dar și pline de aventură. Alături de prieteni sau de cel drag o să ajungi într-un loc special în care o sa îți încarci bateriile. L-ai descoperit de curând și nu te mai saturi de el.
 
Fecioară

Evenimentul important al săptămânii este legat de o persoană de sex feminin din cercul de apropiați sau de la birou. O să ai parte de multă actîțiune. Îți dorești să scapi de o sarcină enervantă pe care vrei să o pasezi altcuiva. Ai grija cum alegi omul care o să îți țină locul.

Balanță

Va fi o săptămână plina de întâlniri în urma cărora o să semnezi anumite contracte. Așteaptă-te la schimbări, pentru că este o perioadă în care lucrurile trebuie să se așeze pentru viitor. De asemenea, o să faci o achiziție importantă.

Scorpion

Ai așteptări de la cineva din familie. Mai bine spus, aveai. Pentru că acum realizezi că nu ai cum să ajungi să fii pe aceeași lungime de undă cu omul respectiv și renunți. Evită stresul și nici nu te obosi fizic.

Săgetător

Primești o invitație pe care nu o poți refuza, dar pentru a putea să o onorezi, trebuie să clarifici niște chestiuni înainte. În plus, trebuie să rogi pe cineva să se ocupe de niște treburi, care trebuiau finalizate de mai multă vreme.

Capricorn

Vei fi surprins de un aspect legat de bani, posibil o primă sau o sumă împrumutată si de care uitasei. Vei avea succes pe plan profesional, o sa depășești un aspect care te împiedica sa fii deplin mulțumit. Gândește-te bine la ce spui, atunci când porți o conversație.

Vărsător

În această săptămână, fiecare problema își va găsi rezolvarea firească. Tu trebuie doar să accepți și să nu încerci să schimbi cursul normal al lucrurilor. Altfel, te vei lovi în continuare de aspecte care nu iți plac.

Pești

Te vei concentra pe un eveniment important din viața prietenilor. O sa te gândești la ce este de făcut pentru a le fi bine. O problemă nerezolvată la timp revine în prezent și, de data aceasta, trebuie sa fie rezolvată definitiv.
 
Sursa: Ziare.com

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7864 1.1487%
USD USD 16.7051 0.5641%
RUB RUB 0.2276 0.2202%
RON RON 4.0919 1.1645%
UAH UAH 0.6112 1.2927%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile