Logo Realitatea.md

Horoscop săptămânal 22-28 octombrie. Luna Plină în Berbec, câștiguri uriașe pentru 2 zodii

22 Octombrie 2018, 06:10 // Life

Horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 octombrie 2018 anunță schimbări radicale pentru toate zodiile. Luna Plină în Berbec este cel mai important eveniment al săptămânii și marchează încheieri de capitole în viața zodiilor.  

Foto simbol: Huff.ro

Berbec

Accent pe bani, câștiguri, bunuri. Lăcomia este foarte accentuată. Marți și joi vor avea intuiția rănilor și dezavantajelor pe care le provoacă altora.

Taur

Accent pe parteneriate, subliniate de aspectele astrale. Trebuie să cadă la înțelegere cu partenerul de viață sau partenerul de la locul de muncă. Trebuie să asculte cu mai multă atenție ce au ceilalți de zis fără să interpreteze.

Gemeni

Săptămână plină de muncă. Miercuri înțeleg cât de mult contează ceilalți. Când lucrurile nu funcționează, tind să dea vina pe ceilalți. 

Rac

Săptămână plină de iubire. Orice relație ar avea, sunt chemați să calculeze cât au dat și cât au primit. Este foarte posibil să își schimbe brusc atitudinea față de persoanele importante.

Leu

Accent pe familie, pace, confort habitual. Își apără foarte bine cauza, drepturile, ce au construit până acum, atât în casă, cât și la locul de muncă. Nu vor să facă nicio schimbare. Au tendința de a fi egoiști.

Fecioară

Multe întâlniri. Folosesc foarte bine informațiile care ajung la ele. Le sunt apreciate foarte bine cunoștințele dobândite. Își dau seama miercuri că viitorul depinde de o știre, o veste.

Balanță

Foarte interesate de bani, de câștigurile venite prin forțe proprii. Își gestionează bine averea. Miercuri vor lua decizii pe partea financiară. Din perspectiva lor, banii trebuie acumulați, mai puțini risipiți. Își fac foarte multe calcule, mai ales dacă sunt de părere că partenerul de viață nu cotizează cât de mult ar trebui să o facă. 

Scorpion

Sunt în formă. Calitățile sunt accentuate de tranzitele zodiacale. Renunță să pună pe primul loc interesul. Sunt interesați de starea lor de bine. Își apără foarte bine nevoile sufletești și financiare. S-ar putea ca miercuri să renunțe la o relație.

Săgetător

Au multe lucruri de arătat din urmă. Cineva le va reproșa. Trebuie să sesizeze greșelile care au avut loc și să le corecteze pentru că s-ar putea ca multe să fi fost din vina lor. Luna plină le sesizează propriile defecte.

Capricorn

Foarte multă nevoie de iubire și mai puțină muncă. Lipsa iubirii cu persoana pe care o iubesc se simte. Luna plină accentuează tema calității vieții. Cântăresc dacă nu cumva pierd iubirea.

Vărsător

Stau foarte bine la capitolul viață. Conduc cu mână fermă totul. Sunt apreciați pentru lucrurile pe care le fac. Dacă acceptă miercuri o ofertă s-ar putea să își strice comoditățile.

Pești

Multe informații vin pe cale oficială. Tot felul de acte, cereri, trebuie rezolvate. O bătaie a opiniilor, principiilor de viață. O invitație venită din străinătate s-ar putea să le deschidă noi orizonturi. 

 

Citeste tot despre: horoscop, horoscop săptămânal, zodii
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3507 0.4897%
USD USD 17.4143 -0.2926%
RUB RUB 0.2721 0.1104%
RON RON 4.0695 0.4864%
UAH UAH 0.7026 -0.1137%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile