Logo Realitatea.md

HOROSCOP săptămânal: Zodia care va întâlni tensiuni frecvente sau ar putea fi părăsită la început de săptămână

26 Martie 2018, 07:05 // Life

Horoscopul din 26 martie 2018 vă recomandă prundență în ce privește cheltuielile și relațiile cu cei din jur. Tensiuni frecvente, o zodie va fi parasită la început de săptămână. 

Foto: Kfetele

Berbec. În familie este forfotă, pentru că fie trebuie să desfășurați activități domestice de anvergură, fie primești vizite. Este rost de întâlniri și dialoguri cu neamurile, dar și de vizite în locurile natale sau în locurile copilăriei. Fii prudent și evită discuțiile zgomotoase și reproșurile. Îndatoririle profesionale urgente îți pot răsturna programul propus cu cei dragi. Totuși te poți descurca și în plan personal și în plan profesional.

Taur. Ești cufundat în gânduri la finalul acestei săptămâni. Dialogurile cu ceilalți îți pot oferi informații prețioase vizavi de o călătorie în străinătate sau despre cum să-ți îmbunătățești competențele profesionale. Ar fi bine să eviți discuțiile ample, pentru că există riscul să spui anumite chestiuni personale care apoi, ceva mai târziu vor fi folosite împotrivă ta. Odihnește-te și detașează-te de tumultul cotidian.

Gemeni. Cheltuielile cotidiene îți dau multe bătăi de cap la sfârșitul acestei săptămâni. Veniturile îți cresc constant, însă se pare că ești tentat să te orientezi spre metode și mijloace incorecte pentru a le obține. Dincolo de nevoile tale și cele ale persoanelor dragi există lucruri mult mai importante spre care ar trebui să-ți îndrepți atenția. Spre exemplu să folosești strictul necesar din realitatea cotidiană.

Rac. Ești capricios la finalul acestei săptămâni, astfel că totul în jur ți se pare că este împotrivă ta. Este vorba doar despre o percepție momentană și subiectivă. Stările tale de spirit se datorează relațiilor incerte cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Este momentul să te detașezi de ceilalți și să te gândești serios la ține și planurile tale de viață. Schimbările băț la ușă în toate domeniile vieții.

Leu. Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție relațiile cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele din preajmă ta. Ai dori să schimbi multe, să ajuți pe alții sau să pleci într-o vacanță. Însă, realitatea înconjurătoare te îndeamnă să fii vigilent și prezent acum și aici, în toate domeniile vieții cotidiene. Rezervă momente pentru odihnă, plimbări în aer liber și discuții amicale cu cei dragi.

Fecioară. Relațiile cu prietenii sunt tensionate în aceste zile de weekend, așa încât ar fi bine să te ții departe de ei. Este posibil să fii tentat să apelezi la ajutorul unora pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi. Mai bine este să ai încredere în Ierarhiile spirituale și să le ceri ajutorul, decât să apelezi la pământeni. Traversezi o perioadă în care numai spiritual poți rezolva totul.

Balanță. Evenimentele cu multă lume reprezintă temă principală de la sfârșitul acestei săptămâni. Dar ar fi bine să le selectezi pe cele care îți sunt de folos și care te fac să te simți în largul tău. Unii vor dori să-ți prezinți ideile în pubic, alții te vor provoca pe diverse teme, însă ție îți vor plăcea toate acestea până la urmă. Se recomanda prudența în vorbe și gesturi, deoarece riscul de a gafă serios este mare.

Scorpion. Studiul, lecturile, vizitarea târgurilor de sezon, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupări care îți aduc multă voie bună, dar și informații prețioase. Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoane erudițe, specializate în domenii variate. Chiar te poți gândi la îmbogățirea bagajului educațional și să urmezi un program de instruire, fie pe cont propriu, fie într-un cadru organizat.

Săgetător. Este o zi în care eşti preocupat de veniturile pe care le obţii de la şi prin alţii, respectiv de la partenerul de viaţa sau de la colaboratori. Evita tendinţa de a calcula şi recalcula bugetul disponibil, pentru că sunt posibile de erori şi tensiuni mentale. Detaşează-te de planul material şi ai încredere că te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile şi datoriile până la urmă.

Capricorn. Relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate şi se pot spune lucruri fără noimă. Depinde numai de tine să gestionezi corect şi în favoarea ta orice diferend apărut fie în relaţia cu partenerul de viaţă, fie în relaţiile profesionale de colaborare. Evita să-ţi asumi responsabilităţi noi, să iei decizii sau să semnezi documente importante. Sunt posibile erori de judecată şi de interpretare mentală.

Vărsător. Săptămâna debutează cu multă forfota la serviciu. Colegii vor să-i ajuţi mai mult ca oricând, iar tu nu ştii unde şi cum să rezolvi mai repede treburile ivite. Fii prudent, pentru ca organsimul este obosit, iar unele afecţiuni te pot necăji mult. Traversam o perioadă în care, sănătatea este foarte fragilă şi bine ar fi să apelezi la specialişti pentru îmbunatăţire ei.

Peşti. Cu persoanele dragi pot apărea astăzi discuţii pe teme diverse, datorită prietenilor şi faptului că, în ultima vreme eşti preocupat mai mult de tine şi treburile tale personale. Ar fi bine să echilibrezi aceste relaţii, pentru că exista riscul instalării unei răceli afective greu de remediat. Ești zodia părăsită la început de săptămână.

Citeste tot despre: astre, horoscop, zodii
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3214 0.4586%
USD USD 17.5802 0.7103%
RUB RUB 0.2745 0.7339%
RON RON 4.0546 0.3962%
UAH UAH 0.7255 1.7104%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile