Logo Realitatea.md

Horoscopul acestei săptămâni: Este timpul pentru planuri de viitor! Unii vor renunța la vechiul job în favoarea unei noi cariere

13 Iulie 2020, 18:49 // Life

BERBEC

Primele zile ale săptămânii îți oferă energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ti stabili prioritatile si pentru a-ti face ordine in relatii. Chiar daca, stările tale de spirit fluctueaza, cu puțin efort și bunavoință vei depasi totul cu bine. Între 13 si 15 Iulie se conturează vești importante legate de veniturile tale obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Pot aparea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de munca se poate diversifica activitatea si de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai multi. Este adevarat ca si eforturile vor fi pe masură, dar te vei descura excelent. Spre finalul intervalului analizat se anima relatiile cu anturajul apropiat. Unii prieteni sau unele rude se vor autoinvita la tine sau iti vor propune o excursie.  

TAUR

Discreția care te învăluie in primele zile ale saptamanii te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ti regândi personalitatea, modul de relationare cu cei din jur, dar si pentru a te răsfăța cu plimbari in aer liber, cu o dietă de sezon si cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitala se amplifica si vei reusi sa-ti rezolvi atat chestiunile profesionale ramase restante, cat si treburile personale de acasa. Important este sa te ocupi doar de ale tale și să eviți implicarea de orice fel in treburile altora. Se pot accentua unele afectiuni ale capului sau ale sistemului renal. La finalul saptamanii primesti bani din munca desfasurata la serviciu. Cheltuielile vor fi si ele prezente. Dialoguri interesante și importante cu cei apropiați.   

GEMENI

La începutul săptămânii esti dornic sa te sfătuiești cu prietenii si protectorii. Implicarea in proiecte de anvergura alaturi de oameni care au aceleași vise si idealuri ca tine iti ofera posibilitati deosebite de dezvoltare personala, dar si satisfactia lucrului bine facut si de folos si altora. Dozeaza-ti eforturile si elanul deoarece risti sa-ti neglijezi relatiile cu cei apropiati. Intre 14 și 16 Iulie este nevoie sa te odihnesti mai mult. Sunt posibile neplaceri legate de segmentele gâtului si de cele ale sistemul renal. Regândește-ți programul zilnic si relatiile socio-profesionale. Pe de altă parte, ar fi bine sa cauti sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorba cu persoane cu experienta spirituala si relatională și urmează-le sfaturile si solutiile oferite. In weekend iti va reveni cheful de viață. Primești bani, dar și cheltuiești.

RAC

Sfera profesională este animată din plin. Se întrezăresc ședințe cu șefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei in ceea ce priveste activitatea ta din cadrul unui loc de munca. Zilele de 14 si 15 Iulie sunt definitorii in acest sens, de aceea fii prudent. Traversam o perioada in care ti se deschid noi culoare profesionale, existand posibilitatea să-ti schimbi total profesia si conditiile de munca. Totusi, analizeaza pe indelete ce se petrece in acest sector si nu da cioara din mână pe vrabia de pe gard. Pe de alta parte, imaginea in ochii lumii, statutul social ti le poti schimba in sens pozitiv, dar pentru asta trebuie sa depui eforturi serioase si pe termen lung. In weekend, bucura-te de prieteni. Stai de vorba cu acestia si cere-le sfaturile vizavi de situatiile de viata in care esti implicat. Oboseala și afecțiunile vechi își vor spune cuvântul.

LEU

Daca la începutul săptămânii esti preocupat de aspectele mateiale ale vietii, rapid sufletul tău va cauta oameni rafinati, cu o pregatire speciala in domeniile spirituale. Sunt momente bune pentru a-ti schimba viziunea asupra vietii si pentru a-ti crea noi legaturi cu Ierarhiile divine. Minunat este ca suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse, atat pentru a-ti modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Pe de alta parte, daca esti implicat intr-un program de instruire sunt posibile altercații cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu. Fii prudent si deschis pentru ideile altora. Legaturile cu strainatatea sunt o alta tema interesantă și demnă de luat în calcul. Demersurile pentru calatorii, dar si pentru studii pe termen lung au succes. In weekend este loc de evenimente cu multa lume. Rezervă moment și pentru odihnă, deoarece oboseala va fi accentuată.

FECIOARA

Pornind de la banii si bunurile administrate in comun cu altii, toate relatiile tale vor fi supuse unei revigorari importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona sa-ti folosesti mai eficient talentele, dar si veniturile. Tentatia de a face investii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare si riscanta. Bine ar fi să stabilești prioritățile financiare, in functie atat de nevoile tale personale, cat si de cele ale celor dragi. Pe de altă parte, se vor ivi situații intersante legate de călătorii sau studii pe termen lung, departe de locurile natale. A doua jumătate a săptămânii este animată de întâlniri și dialoguri cu multă lume. Se conturează noutăți socio-profesionale de anvergură. Importante, utile, amuzante vor fi și dialogurile cu prietenii și cu persoanele din mediul porfesional.

BALANȚA

Săptămâna începe cu aspecte parteneriale foarte dinamice. Sunt posibile dialoguri interesante, alcătuirea unor planuri mărețe, dar și desfășurarea unor acțiuni de anvergură împreună cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Însă, este bine să vorbești puțin despre tine și deloc despre intențiile tale personale. Discordia este prezentă în relațiile parteneriale și în orice moment îțu poate răsturna planurile. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, diferite tipuri de datorii, dar este posibil să fii nevoit să iei legătura și cu diverse instituții financiare. Prudență la tot ce ține de acte, documente, înscrisuri sau înțelegeri cu alții! La finalul intervalului analizat se recomanda studii si cercetari legate de teme spirituale, istorice sau profesionale. Și călătoriile sau dialogurile cu persoanele aflate în străinătate reprezintă subiecte de luat în seamă. Reuniuni cu multă lume, atât în mediul profesional, cât și acasă în mediul familial.

SCORPION

Luni si Marți este multa agitatie la serviciu. Apar responsabilitati noi care iti vor aduce beneficii ceva mai tarziu. Un prieten iti poate da sfaturi bune vizavi de locul tau de munca sau de domeniul profesional in care lucrezi. Tine cont de informatiile colaterale si indeplineste-ti sarcinile de lucru cat mai bine si la timp. Sanatatea este vulnerabilă. Dozeaza-ti eforturile, adopta o dieta potrivita si odihneste-te regulat. Relatiile parteneriale sunt răscolite la mijlocul săptămânii. Prudenta si discernamantul te vor feri de neplacerile existente în fundal. Conflictele pornesc de la bani și bunuri comune, moșteniri, partaje, venituri colaterale. Spre sfarsitul intervalului analizat revin in atentie achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii. Pentru echilibrul interior îți sunt de folos activitățile culturale și dialogurile cu prietenii dragi și de încredere. 

SĂGETĂTOR

Frumoase și interesante sunt relațiile sentimentale în primele zile ale săptămânii. Distracții, dialoguri plăcute, abordarea unor hobby-uri, acțiuni comune cu cei dragi. Sunt posibile și neplăceri, însă cu puțin efort și bunăvoință le vei putea depăși cu bine. La serviciu este de lucru pe la mijlocul săptămânii și ar fi bine să-țti canalizezi eforturile catre îndatoririle profesionale. Relatiile colegiale sunt tensionate si foarte usor se pot deteriora iremediabil. Selecteaza-ti prioritatile profesionale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea poate avea de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesionala. Odihneste-te si plimba-te mai mult in aer liber. Spre finele saptamanii, partenerul de viata te solicită mult si bine. Discuții aprinse pe tema banilor și bunurilor comune, pe aspecte patrimoniale, moșteniri sau partaje.

CAPRICORN

Saptamana iti poate aduce evenimente interesante in relatiile familiale. Ar fi bine să stabilești anumite limite vizavi de cerintele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fără energie vitală, cat si fara resurse materiale. Pe de alta parte, nevoile tale sentimentale sunt mari si în continuă schimbare. Ceea ce iti ofera persoanele existente acum in preajma ta este departe de ceea ce îți doresti tu. Pe de altă parte, sunt și zile bune pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a ieși în lume cu prietenii. Copiii sunt o alta tema importanta a acestor zile, datorita situatiilor in care acestia te implica vrei nu vrei. Zilele weekend-ului anunta treburi de rutina fie acasa, fie la serviciu. Ai grija si de sanatatea ta. Este vremea să renunți la colaborările care nu te mai reprezintă. Cu sprijinul celorlalți poți rezolva tot ce îți propui.  

VĂRSĂTOR

Debutul săptămânii îți aduce multe dialoguri cu cei apropiati, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Intr-un anume fel, gandirea ta este focalizată deocamdata pe aspectele profesionale, sarcinilet ale de lucru, dar și pe a cultiva relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. De aici si felul in care vorbesti are legatura cu aspectele materiale ale vietii cotidiene. De asemenea, se pot ivi pe neasteptate calatorii pe distante scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar si pentru ale tale personale. Intre 14 si 16 Iulie iti sunt favorizate activitatile gospodaresti si dialogurile importante cu cei dragi. Fii prudent si tine cont si de nevoile sau doleantele membrilor familiei. La finalul răstimpului analizat se contureaza petreceri, iesiri in lume cu persoana iubita, dar si momente de răsfăț cu un hobby. Rezervă momente și pentru odihnă, deoarece oboseala și afecțiunile vechi vor fi accentuate.

PEȘTI

Aspectele financiare care te preocupa la inceputul saptamanii au legatura cu nevoile tale personale imediate. În funcție de felul în care îți gestionezi tu bugetul și în funcție de cum îți educi poftele depinde foarte mult viitorul agonielii tale. Marți si Miercuri se întrezăresc dialoguri si inalniri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Gândirea si comunicarea sunt răscolite, de aceea fii prudent si asculta mai mult, dar vorbeste direct si la obiect. Chiar dacă ideile tale sunt geniale în aceste zile, evita deciziile majore, declaratiile de orice fel si implicarea in activitati profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul saptamanii este bine sa te retragi in linsitea si siguranta casei. Sunt momente excelente de a alcatui planuri gospodaresti și de a sta de vorba cu cei dragi. Foarte bine susținut ești de către persoana iubită și de către copii.

Sursa: Astrocafe.ro

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5131 -0.5307%
USD USD 16.5477 -0.2862%
RUB RUB 0.2273 0.7089%
RON RON 4.0364 -0.4734%
UAH UAH 0.5999 -0.0833%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile