Logo Realitatea.md

Horoscopul săptămânii: Balanțele încep un nou capitol, iar scorpionii trebuie să atragă atenția la ceva

21 Septembrie 2020, 07:38 // Life

BERBEC

Săptămână importantă în plan profesional, deoarece apar modificări salariale. Vei fi nevoit să achiți facturi, taxe sau să te implici în relații cu instituții financiare. Sunt șanse de negociere favorabilă în tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții. Recomandabil este verifici toate documentele cu care ai de-a face și să te informezi corect și la timp cu privire la tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții. Relațiile cu străinătatea se evidențiază prin călătorii sau prin dialogurile cu persoane străine. Posibilă implicare în cursuri de lungă durată sau la distanță. La serviciu ești în vizorul șefilor. Prietenii te vor invita la reuniuni socio-profesionale importante.

TAUR

Se deschide o nouă etapă profesională, fiind vorba de noi începuturi în relațiile colegiale și în abordarea sarcinilor de lucru. Colaborările și relația cu partenerul de viață se vor evidenția prin dialoguri și acțiuni comune. Este nevoie să asculți și să ții cont de sugestiile și doleanțele celorlalți, altfel există riscul să izbunească conflicte. Cumva la tine este hiba, în sensul că ești nerăbdător și cu greu îți intră cineva sau ceva în voie. Controlează-ți reacțiile și ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Îndreaptă-ți atenția și spre cheltuileile comune cu alții, în speță, achitarea datoriilor de orice fel. Finalul săptămânii îți aduce vești din și despre străinătate.

GEMENI

În relațiile sentimentale se conturează o etapă nouă pe termen lung. Copiii vor fi temă prezentă și activă, fie prin dialoguri, fie activități creative. Mult de lucru la serviciu, însă este vorba despre activități de rutină destul de plictisitoare. Dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Relațiile parteneriale sunt conflictuale în zilele de Marți și Miercuri, deci fii prudent și evită discuțiile contradictorii. Colegii te susțin prea puțin, iar față șefii se recomandă distanțarea. Apar câștiguri din activități suplimentare sau cei dragi îți oferă bani, bunuri sau favoruri. În weekend, călătorii, activități culturale și relații cu străinătatea.

RAC

În planul domestic și familial se conturează o nouă etapă favorabilă pe termen lung. Interesante zile și pentru relațiile sentimentale și cele cu copiii. Se întrezăresc activități sociale, recreative cu cei dragi, chiar și implicarea în hobby-uri comune. Totuși, ai grijă să ții cont și de nevoile sau doleanțele celorlalți. Ți se poate reproșa faptul că faci totul numai pentru îmbunătățirea imaginii tale publice sau pentru a obține favoruri din partea unor persoane oficiale importante la locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă. Recomandabil este să te odihnești. Relațiile parteneriale sunt active, fiind loc de noutăți importante. La sfârșitul săptămânii intervin cheltuieli comune cu alții.   

LEU

Prima parte a săptămânii este favorabilă segmentului domestic și relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Ar fi bine să-ți programezi activități necesare casei, împreună cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru înfrumusețarea spațiului de locuit și pentru dialoguri pe teme patrimoniale. Pe de altă parte, este vremea să-ți selectezi anturajul și să te orientezi spre persoanele care te ajută să evoluezi. Cei dragi te vor solicita să le fii alături, fie într-o chestiune personală delicată, fie în activități distractive. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii. Ai multe de lucru și la serviciu, aspect care îți poate crea neplăceri în relațiile parteneriale.

FECIOARA

Se conturează o etapă financiară nouă, favorabilă în ceea ce privește salarizarea de la locul de muncă. Sunt zile în care trebuie să călătorești pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. De asemenea, se vor evidenția întâlniri și dialoguri providențiale. Mulți te vor provoca la discuții indiscrete, dorind să afle cât mai mult din viața ta personală și din planurile profesionale. Ești destul de solicitat și acasă de către membrii familiei. Aspectele amoroase și relațiile cu copiii îți pot da bătăi de cap. Fii rezervat și lasă evenimentele să-și urmeze cursul. La finalul săptămânii vei avea multe de făcut, dar sănătatea va fi vulnerabilă.

BALANȚA

Prima zi a săptămânii aduce un capitol nou. Sunt momente favorabile pentru a demara acțiuni noi și pentru a-ți stabili un alt sistem de valori morale și spirituale. Perioada te predispune la un amalgam de situații și discuții controversate greu de înțeles și controlat. Cheltuielile se pot înteți, de aceea fii prudent și evită excesele. Sunt șanse să ți se mărească veniturile, dar nu atât cât ai dori. Totuși te poți descurca foarte bine cu ceea ce ai. Persoanele din anturajul apropiat îți sunt alături, dar unele au interese ascunse și defavorabile ție. A doua parte a săptămânii evidențiază treburile domestice și relațiile cu membrii familiei. Distracții și aventuri în weekend.

SCORPION

Începutul săptămânii este favorabil alcătuirii planurilor personale și profesionale pe termen lung. Atenția și eforturile îți sunt atrase în mod special de către segmentul muncii, pentru că aici bate vântul schimbării. Reține ce se petrece pe 21 Septembrie, atât la locul de muncă, cât și în segmentul sănătății. Vor interveni cheltuieli cotidiene și informații prețioase referitoare la salarizarea locului de muncă. Unele persoane din anturajul apropiat îți sunt alături și ai putea discuta pe îndelete cu cineva, ales bine, despre intențiile tale profesionale de viitor. La finalul săptămânii, liniștea și confortul casei, plus membrii familiei te revigorează și îți bucură sufletul. Detașează-te de forfota cotidiană în mod regulat!

SĂGETĂTOR

Se conturează o etapă nouă în relațiile cu prietenii și cu persoanele din mediul profesional. Te vei orienta spre personaje noi, alături de care vei desfășura activități de anvergură pe termen lung. De asemenea, sunt zile bune și pentru a te ocupa de sufletul și trupul tău. Ai nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană și dialog interior. Se pot evidenția unele afecțiuni vechi, însă îți vin ajutoare deosebite, dacă ești atent și deschis mental. Odihna, alimentația corectă, plimbările ușoare în aer liber te însănătoșesc și-ți limpezesc gândurile. Vin bani, dar și cheltuieli! La finalul săptămânii vei fi înconjurat de oamenii dragi, fie că vin ei în vizită la tine, fie că mergi tu la ei.

CAPRICORN

Săptămână importantă în planul profesional. Se deschide o etapă nouă, în care fie primești un post de conducere, fie responsabilități noi și de anvergură pe termen lung. Totuși, dialogurile cu prietenii sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gânduri. Informațiile primite sunt de bun augur și, cu siguranță, le vei folosi, undeva, cândva. În zilele de 22 și 23 Septembrie ai nevoie de interiorizare, detașare de cotidian și alcătuirea unor planuri de viitor, atât în plan personal, cât și profesional. Primează planul personal, în special segmentul domestic, relațiile cu membrii familiei și cu neamurile. Sunt momente bune pentru înoire personală și cheltuielile aferente.

VĂRSĂTOR

Se conturează evenimente sociale, la care trebuie să joci rolul principal. Șefii, figurile autoritare din plan personal și familial te vor provoca la discuții sau îți vor propune sarcini profesionale noi. Analizează bine dacă accepți, pentru că va fi dificil să duci la bun sfârșit, indiferent despre ce este vorba. În preajma datei de 22 Septembrie te vei gândi să-ți reevaluezi relațiile cu anturajul socio-profesional. Este vremea să-ți remodelezi sistemul valorilor morale și spirituale. Odihnește-te, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Sunt zile favorabile și pentru a-ți regândi planurile personale și pe cele profesionale. Relațiile cu străinătatea, studiile, elevarea sufletească vor fi teme de abordat pe termen lung.

PEȘTI

Dacă începutul săptmânii îți aduce gânduri și preocupări spirituale, influxurile energetice din a doua parte a săptămânii te ancorează puternic în planul material, prin situații deosebite. Se pare că ești susținut de către șefi sau de persoane cu autoritate. Însă depinde de tine cum gestionezi relațiile și situațiile în care ești implicat. Evită discuțiile aprinse și criticile la adresa altora. Prietenii îți sunt alături și te sfătuiesc de bine. Dar, analizează pe îndelete tot ce vine dinspre alții și decide în consecință. Schimbări financiare benefice și pe termen lung la locul de muncă! Se deschie o nouă etapă de câștig de la și prin alții. Aspecte legate de moșteniri și partaje.

Sursa: Astrocafe.ro

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0854 1.0713%
USD USD 17.0035 0.2411%
RUB RUB 0.2185 0.6449%
RON RON 4.1192 1.0772%
UAH UAH 0.5994 0.2341%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile