Logo Realitatea.md

Și PAS s-a întrunit azi într-o ședință cu aleșii locali! Deși a trecut în opoziție, formațiunea susține că le va oferi oamenilor „condiții mai bune” și le va restabili „speranța”

16 Noiembrie 2019, 15:39 // Politica

Conducerea Partidului Acțiune și Solidaritate, în frunte cu Maia Sandu, s-a întrunit astăzi într-o ședință cu primarii și consilierii aleși din partea formațiunii. Deși e săptămâna în care au pierdut puterea, trecând în opoziție, potrivit unui mesaj plasat pe pagina de Facebook a formațiunii, tocmai acum PAS este mai hotărât ca niciodată să livreze oamenilor „condiții mai bune de viață” și să le restabilească „speranța”.

foto: facebook.com/dumitru.alaiba/

„În aceste momente are loc întâlnirea conducerii partidului cu primarii și reprezentanții consilierilor raionali aleși din partea PAS. Discutăm despre situația politică din țară și despre susținerea pe care o vom oferi aleșilor locali, inclusiv cu ajutorul partenerilor externi. Suntem mai hotărâți ca niciodată să livrăm oamenilor condiții mai bune de viață și să le restabilim speranța”, se arată în mesajul plasat pe pagina de Facebook a PAS.

Și deputatul Dumitru Alaiba ales din partea Partidului Acțiune și Solidaritate în circumscripția nr.51, SUA și Canada, a menționat pe pagina sa de Facebook despre întâlnirea de dimineață a primarilor și consilierilor raionali PAS. „Sunt mulți oameni cinstiți în țara noastră şi simt cum PAS devine partidul oamenilor decenți care au decis să se şi implice politic. Implicarea politică este o decizie complicată pentru un om cinstit, în special în țări ca a noastră, dar timpul ne-o cere”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Întâmplător sau nu, dar nici în mesajul PAS, nici în cel al lui Dumitru Alaiba, deși vorbesc despre primarii și consilierii PAS, nu se menționează nimic despre faptul că aceștia au fost aleși pe lista Blocului ACUM, format atât la alegerile parlamentare din 24 februarie, cât și la cele locale generale din 20 octombrie și 3 noiembrie, din Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr”.

Menționăm că, tot azi, și Consiliul Republican al PSRM s-a întrunit în ședință.

Vedeți și: După o săptămână fierbinte, PSRM face totalurile! Consiliul Republican a salutat demiterea Guvernului Sandu și numirea unui Executiv nou

Foto: facebook.com/dumitru.alaiba/

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5315 0.6363%
USD USD 17.0715 -0.3275%
RUB RUB 0.2405 -0.4965%
RON RON 4.0321 0.6314%
UAH UAH 0.6291 -0.4589%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile