Logo Realitatea.md

„Iarna revelațiilor divine!”. Ediția a cincisprezecea jubiliară a Vernisajului Vinului te va surprinde cu multe surprize

06 Decembrie 2018, 17:10 // Societate

Pregătiți-vă pentru cele mai neașteptate revelații ale iernii care vă vor surprinde cu adevărat la cea de-a XV-a ediție a Vernisajului Vinului. Evenimentul va avea loc pe 14 decembrie începând cu ora 18:00, în incinta Palatului Republicii.  Cu genericul „Iarna revelațiilor divine”, Vernisajul Vinului este dedicat vinurilor rafinate și, în premieră, Divinului - licoare creată pentru zei. Pasionații și amatorii vinurilor de calitate vor avea posibilitatea să deguste peste 250 de vinuri roșii, albe, rose și spumante oferite de cei 66 de vinificatori reuniți sub umbrela brandului de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”.  În același timp, participanții vor avea parte de o experiență culturală unică  și vor putea degusta, în premieră, zeci de divinuri de cea mai înaltă calitate, produse de 12 companii vinicole prezente la eveniment.

Ediția a XV-a vine și cu suprize plăcute pentru prețurile biletelor pentru ca tu să poți savura din plin „Iarna revelațiilor divine”. Profită de ofertele speciale de prețuri de 150 de lei, valabile până pe 7 decembrie. Biletele pot fi cumpărate online pe iTicket.md la prețul de  200 de lei în perioada 8-14 decembrie 2018 sau de 250 de lei în ziua evenimentului.

Ediția jubiliară vine și cu o premieră, oferindu-le posibilitate vizitatorilor să evalueze vinurile preferate prin intermediul unei platforme digitale. În funcție de numărul de voturi acumulate, producătorii vor fi răsplătiți cu trofeele tradiționale ale ediției de iarnă pentru cel mai apreciat vin roșu, cel mai apreciat efervescent și cel mai apreciat divin. Cu un smartphone, vizitatorii vor putea nota mai ușor vinurile favorite, vor putea urmări în timp real rezultatele votului și vor avea posibilitatea să revină la datele înregistrate, chiar și după încheierea evenimentului.

Pentru a putea participa la concurs, participanții vor trebui să se înregistreze pe pagina web a aplicației, utilizând un cod special pe care îl vor primi la intrarea la eveniment.

Ediția jubiliară a Vernisajului Vinului este organizată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului. Partener instituțional: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Asociaţiile producătorilor de produse vitivinicole cu IGP „Codru”, „Valul lui Traian”, „Ștefan Vodă”, „Divin”. Parteneri strategici ai evenimentului: Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Despre Vernisajul Vinului

Vernisajul Vinului este un eveniment select, dedicat promovării culturii vinului și a consumului vinului de calitate în Republica Moldova. Pentru prima dată a fost organizat în 2011 și are loc în mod tradițional de două ori pe an, în ediții de primăvară și de iarnă, sub egida brandului de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”. Evenimentul își propune următoarele obiective: creșterea culturii de consum a vinului de calitate, precum și oferirea unei platforme de comunicare între vinificatori și consumatori, unde se lansează noi produse și trenduri de consum.

Despre Oficiul Național al Viei și Vinului

ONVV este expertul nr.1 în sectorul vitivinicol, care contribuie la reglementarea și dezvoltarea domeniului, servind drept platformă pentru acțiunea comună a tuturor celor implicați în creșterea competitivității produselor vinicole, valorificarea autenticității și orientarea spre consumator. Printre obiectivele sale de bază se numără diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești și a brandulului național vinicol „Vinul Moldovei. O legendă vie”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4073 0.5961%
USD USD 17.7179 0.1368%
RUB RUB 0.2497 1.2982%
RON RON 4.0066 0.5799%
UAH UAH 0.6577 -0.6945%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile