Logo Realitatea.md

Igor Dodon, la rugăciuni pe Sfântul Munte Athos: „Mă voi ruga pentru Moldova și bunăstarea poporului nostru” (GALERIE FOTO)

01 August 2017, 09:44 // Actualitate

Președintele Igor Dodon a ajuns în această dimineață în Grecia, unde își va petrece vacanța cu familia. Șeful statului a postat mai multe imagini pe pagina sa de socializare, menționând că merge pe Sfântul Munte Athos, unde „se va ruga pentru Moldova și bunăstarea poporului nostru”. 

Foto: facebook/Dodon Igor

„Cu Doamne ajută. Mergem pe Sfântul Munte Athos. Ne vom ruga pentru Moldova și bunăstarea poporului nostru”, a scris Dodon.

Din imagini se vede că președintele țării a plecat la în Grecia nu doar cu familia, ci și cu mai mulți membri ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. 

Președintele a anunțat anterior că se va odihni pe Muntele Athos până la data de 4 august, iar în perioada 5-8 august va fi în Teheran, unde va participa și la investirea noului președinte Hassan Rohani. Vorbind despre vacanța sa din luna august, președintele statului a declarat că planifică să viziteze mai multe locuri sfinte și mănăstiri, dar totodată, să aibă și câteva întrevederi oficiale cu demnitari de stat din Republica Elenă.

Sursa foto: Facebook/Dodon Igor

Igor Dodon a mai fost anul acesta la mare, în Antalya, Turcia, la mijlocul lunii iunie. Acesta a negat însă că a mers să se odihnească, declarând că a fost în Turcia dor să-și ducă familia la odihnă

Vezi și:

Mihai Ghimpu și-a luat vacanță mai devreme: Merge la pescuit, se odihnește la sat și scrie versuri (FOTO)

Deputații și destinațiile modeste de vacanță unde au de gând să se odihnească: Acasă, la țară, poate la mare... (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.0000%
USD USD 17.8856 0.0000%
RUB RUB 0.2723 0.0000%
RON RON 4.1887 0.0000%
UAH UAH 0.7156 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile