Logo Realitatea.md

Igor Dodon, despre „stâlpii din mijlocul drumului” de la Strășeni: De râsul găinilor! Nu se putea de scos mai întâi stâlpii ceia?!

26 Iunie 2020, 12:14 // Actualitate

Președintele Igor Dodon a fost solicitat să comenteze situația de la Strășeni, când doi piloni electrici s-au pomenit „în mijlocul drumului” după ce drumarii au extins carosabilul conform lucrărilor de reparație a traseului Chișinău-Ungheni. Potrivit șefului statului, asfaltul trebuia pus ca să se poată apropia mașinile care să scoată stâlpii, însă a menționat că acest lucru este „de râsul găinilor” și s-a întrebat dacă nu se putea totuși ca mai întâi să fie scoși stâlpii, apoi să fie pus asfaltul. 

colaj: realitatea.md

„Eu înțeleg că, probabil, trebuie să vină „Prime Energy” (n.r. „Premier Energy”) sau cine acolo în loc de „Union Fenosa”, că Strășeniul e a lor. Probabil trebuie să vină, să pună alți stâlpi alături, dar nu vă grăbiți să puneți asfalt așa împrejurul stâlpilor. Discreditați, în genere, tot lucrul pe care îl faceți”, a menționat Igor Dodon.

Șeful statului a mai spus că a vorbit ieri cu „colegii” și a înțeles că „o să se rezolve repede”.

„Ei spun că, din punct de vedere tehnologic, așa e! Pun primul „sloi” (n.r. în rusă „strat”) pe urmă se apropie tehnica, pun stâlpii alături, schimbă rețelele și așa mai departe. Dar se privește foarte urât. Asta-i...”, a declarat Igor Dodon adăugând rapid că „o să fie rezolvat”.

Vedeți și: Doi stâlpi s-au pomenit a fi în „mijlocul drumului”, după extinderea carosabilului la Strășeni (FOTO)


CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 0.0000%
USD USD 17.1929 0.0000%
RUB RUB 0.2429 0.0000%
RON RON 4.0207 0.0000%
UAH UAH 0.6382 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile