Logo Realitatea.md

Igor Dodon și-a reparat iPhone-ul sau are deja unul nou?! Acum nu se mai sfiește să-l arate (VIDEO)

27 Februarie 2020, 13:16 // Politica

Surprins toamna trecută cu un iPhone 11, de ultim model, președintele Igor Dodon spunea că „nu-și permite” și că e „un cadou” adus direct din Statele Unite ale Americii. Atunci șeful statului spunea că fiul cel mic i-ar fi stricat ecranul, iar el nu știe cum să-l repare. Se pare însă că, în timpul în care s-a scurs, s-a găsit și un specialist care i l-a reparat, asta dacă, între timp, nu a primit cadou un alt iPhone nou-nouț cu care a apărut în ultima sa ediție a rubricii săptămânale „Președintele Răspunde”.

captură video

Deși urmează să apară abia mâine, la fel ca în ultimele săptămâni, Igor Dodon a plasat azi un teaser al noii ediții „Președintele Răspunde”, începând cu care, spune el, a inclus o practică nouă - „voi suna personal pe cineva și voi răspunde la întrebările sau solicitările pe care le aveți”.

Astfel, șeful statului și-a etalat din nou telefonul de model iPhone 11, recunoscut grație poziționării celor trei camere ale sale, despre care toamna trecută spunea că ar fi fost deteriorat.

Același telefon poate fi văzut și în alte poze în care apare șeful statului în ultima vreme:

„În primul rând nu-i achiziție, eu nu pot să-mi permit și nu-mi permit... Nu-i achiziție și nu-i costul cel care l-au spus. Eu am aflat că l-au procurat direct din Statele Unite și l-a luat cineva din persoanele mele foarte apropiate. Nu e cadou de la o persoană străină. Mi l-a stricat deja, cel mititel, i-a fărămat (n.r. stricat) ecranul. Și nu știu cum să-l repar acum”, spunea atunci Igor Dodon în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” întrebat despre telefonul cu care fusese văzut cu o săptămână înainte de asta.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4833 -0.2795%
USD USD 17.3920 -0.2792%
RUB RUB 0.2515 -0.7106%
RON RON 4.0272 -0.2551%
UAH UAH 0.6518 -0.2754%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile