Logo Realitatea.md

Igor Dodon și „ștampila Primăriei”! De câte ori rostește cuvântul „echipă” candidatul independent la funcția de președinte și de ce Ion Ceban își ia concediu (VIDEO)

21 Octombrie 2020, 13:58 // Politica

Pe fundalul scăderii în sondaje a popularității președintelui Igor Dodon și creșterii primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, candidatul independent pentru un nou mandat prezidențial apare alături de edilul Capitalei într-un video de aproape zece minute în care laudă realizările din Chișinău, dar și își asumă o parte din merite, menționând că, fie a venit cu „inițiativa”, fie s-a decis „în echipă” să realizeze anumite proiecte în Capitală. Astfel, în cele aproape 10 minute de video, Igor Dodon rostește cuvântul „echipă” de 13 ori, iar primarul general Ion Ceban, care începând cu ziua de azi își ia concediu de o săptămână pentru a susține candidatul independent la prezidențiale, vorbește despre „echipă” de 9 ori.

captură imagini

Filmulețul în care apar Igor Dodon și Ion Ceban și vorbesc despre lucrurile realizate de actualul primar al Capitalei „în echipă” cu Igor Dodon a fost filmat în scuarul din strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al Capitalei, de unde poate fi văzută o mare parte a orașului și care a fost amenajat încă până la venirea lui Ion Ceban în fruntea Chișinăului.

„Eu sunt un om al echipei. Pe parcursul la perioada de activitate, am reușit să facem mai multe lucruri bune în echipă cu colegii mei. La fel și în municipiul Chișinău. Atunci când am hotărât să susținem actualul primar general, am studiat împreună toate problemele Chișinăului, am venit cu unele propuneri și am reușit să implementăm mai multe proiecte interesante pentru îmbunătățirea calității vieții și infrastructurii în Capitala noastră.

În acest an, cu suportul bugetului de stat am început reparația străzii Albișoara, au fost reparate mai multe parcuri în Capitala noastră, în municipiul Chișinău. De aceea, este foarte important, în continuare să mergem în echipă pentru soluționarea problemelor care sunt în Republica Moldova și în municipiul Chișinău”, își începe discursul Igor Dodon.

Astfel, acesta promite finalizarea centurii în jurul Chișinăului, finalizarea curățirii albiei râului Bâc și amenajarea teritoriului aferent, „reconstrucția podului peste strada Ismail și tot ce ține de lucrările necesare lângă Tutun CTC”, precum și „soluționarea problemei cu mirosul din Chișinău și tratarea a tot ceea ce e necesar din punct de vedere ecologic pentru că avem o problemă majoră în Chișinău”.

„Eu cred că Chișinăul poate deveni un oraș unde vrem să trăim cu toții, dar acest lucru este posibil doar dacă vom munci în echipă. Ce înseamnă munca în echipă?! Este vorba de munca în echipă a președintelui țării, Guvernului, Parlamentului și evident primarului general al municipiului Chișinău. Această conlucrare eficientă, această muncă în echipă a permis să obținem rezultate rapide în acest an, în doar zece luni de zile. Dacă vom continua această muncă în echipă, în următorii patru ani, sunt ferm convins că Chișinăul va fi cu totul altul. Mult mai bun, mult mai frumos, mult mai dorit de fiecare să vină să locuiască aici. Așa că, în echipă și toți împreună vom reuși”, s-a arătat convins independentul cu echipă Igor Dodon.

La rândul său, primarul general al Capitalei spune că, în aproape un an de când ocupă funcția de primar general a înțeles că „de unul singur este foarte complicat să miști ceva sau să schimbi ceva substanțial”. „Este vorba despre o echipă, o echipă care trebuie să comunice, o echipă care trebuie să găsească soluții împreună și vreau să vă spun că acest lucru este realizabil atunci când există comunicare între Președinție, Guvern, Parlament, în Consiliul Municipal”, afirmă Ceban.

La fel, acesta menționează că de la validarea mandatului său, nicio zi în funcția de primar nu a făcut politică în municipiul Chișinău și nu a urmărit pe nimeni pe criterii politice, dar pentru că „sunt un om al echipei începând cu ziua de astăzi și-a luat concediu „pentru a susține candidatura domnului Igor Dodon pentru al doilea mandat pentru funcția de președinte”. „Începând cu ziua de astăzi, pentru o perioadă de o săptămână, atribuțiile de primar general vor fi delegate viceprimarului de ramură, domnului Ilie Ceban, în care am toată încrederea”, a mai anunțat Ion Ceban.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.1524 0.0000%
USD USD 17.5751 0.0000%
RUB RUB 0.2386 0.0000%
RON RON 4.3335 0.0000%
UAH UAH 0.6337 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile