Logo Realitatea.md

În două zile, polițiștii de patrulare au găsit două mașini furate. Unde au avut loc infracțiunile (FOTO)

14 Martie 2016, 16:35 // Societate

Infractorii nu au zile libere! În weekend-ul trecut, polițiștii din nordul țării au documentat două cazuri de răpire de automobil. 

Foto: INP

Primul caz s-a înregistrat în seara zilei de 12 martie. Printr-un apel telefonic, polițiștii au fost anunțați, precum că din curtea unei case din satul Cuhureștii de Jos, raionul Florești a fost răpită o mașină de marcă ”Vaz”, de către persoane necunoscute. La scurt timp, inspectorii de patrulare au găsit automobilul staționând la o margine de drum, la intrare în orașul Soroca. În automobil se aflau doi tineri, de 17 și 19 ani, locuitori ai satului Cuhureștii de Jos.

Întrebați de polițiști, făptașii și-au recunoscut vina, mărturisind că au avut intenția de a se plimba cu automobilul respectiv, după care urmau să-l întoarcă proprietarului. Tinerii au fost escortați la Inspectoratul de Poliție din Florești pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unor măsuri legale.

Un alt caz de răpire de automobil s-a înregistrat în ziua de 11 martie, în satul Beliavenți, raionul Briceni. Un bărbat de 32 de ani, locuitor al satului Zabriceni, raionul Edineț a sunat la poliție, declarând că în timp ce se afla în ospeție la o prietenă din satul Beliavenți, persoane necunoscute i-au furat mașina parcată în ogradă. După mai multe cercetări de rigoare, polițiștii au depistat mașina ambandonată în satul Hlina, raionul Briceni, accidentată și fără motorină.

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă conducătorilor auto să își parcheze automobilele în siguranță și mereu încuiate.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5131 -0.5307%
USD USD 16.5477 -0.2862%
RUB RUB 0.2273 0.7089%
RON RON 4.0364 -0.4734%
UAH UAH 0.5999 -0.0833%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile