Logo Realitatea.md

În urma altercațiilor din Parlament „au avut de suferit” două microfoane. Au fost deteriorate (FOTO)

03 Decembrie 2020, 14:19 // Tech

După altercațiile de astăzi din plenul Parlamentului, care nu-i exclus cazul că vor mai continua, au fost deteriorate două microfoane din prezidiu. Anunțul a fost făcut de către deputații PAS.

Potrivit deputatului PAS, Radu Marian, a fost rupt microfonul cel mai probabil de la care conduce ședinele Parlamentului Zinaida Greceanîi și cel al vicepreședintelui Legislativului Vlad Batrîncea.

Ședința iar s-a întrerupt pentru cel puțin o oră. Majoritatea Șor-PSRM au început să voteze proiectele pe politică fiscală și buget, fără ca măcar să fie prezentate de autor (Guvernul), ceea ce este ilegal. Noi am blocat microfonul de la prezidiu și după mai multe îmbrânceli, procesul a fost blocat. În urma  acestor îmbrânceli, a avut de suferit microfonul Zinaidei Greceanîi. Update: s-au rupt două microfoane”, a scris pe o rețea de socializare Marian.

De asemenea, și colegul său de partid, Dumitru Alaiba, a confirmat acest lucru: „În altercații s-au rupt două microfoane şi s-a stricat un pahar. Când ei merg ca tancul cu grave încălcări de proceduri şi insistă să voteze legi pentru hoți, trebuie să întreprindem orice metodă pentru a le da de înțeles că aşa nu merge. Am oprit a treia oară un vot hoțesc. Am fost nevoiți să îi blocăm şi nu ne vom opri. Dodon, opreşte-te. Nu ai învățat nimic din votul oamenilor”, a îndemnat Alaiba.

Foto: Dumitru Alaiba și Radu Marian

Citeste tot despre: microfoane, Parlament, Ședința
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.1931 0.7076%
USD USD 17.5695 0.5413%
RUB RUB 0.2383 1.1031%
RON RON 4.3455 0.6578%
UAH UAH 0.6315 1.2344%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile