Logo Realitatea.md

Încă doi candidați, înregistrați în cursa alegerilor parlamentare noi din circumscripția nr.38, Hâncești (DOC)

07 Februarie 2020, 16:33 // Politica

Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale (CECEU) Hâncești l-a înregistrat astăzi pe Vitalie Balinschi, desemnat de Partidul Politic „Șor”, în calitate de candidat la funcția de deputat, la alegerile parlamentare noi din 15 martie curent, în circumscripția nr.38, precum și pe candidatul independent, Grigore Cobzac.

Foto Simbol

CECEU Hâncești a constatat că Vitalie Balinschi a avut numărul necesar de semnături în favoarea candidaturii sale și a prezentat toate actele necesare pentru a permite înregistrarea sa. Exact aceeași situație a fost constatată și în cazul lui Grigore Cobzac.

Hotărârile adoptate de către Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale Hâncești în cazul celor doi candidați înregistrați le puteți accesa AICI și AICI.

Amintim că, până în prezent au fost înregistrați în cursă democratul Ion Mereuță, socialistul Ștefan Gațcan, reprezentanta PAS - Olesea Stamate, candidatul Partidului Șor - Vitalie Balinschi, și Dorin Chirtoacă, din partea Blocului Electoral Unirea.

Unicul candidat care a rămas a fi înregistrat este cel desemnat de către PLDM, Anatolie Postolachi, care a depus astăzi toate actele necesare pentru a fi acceptat în cursa electorală.

CITEȘTE ȘI:

Grigore Cobzac a depus actele pentru a fi înregistrat în cursa pentru funcția de deputat pe circumscripția din Hâncești

Neînțelegeri pe interior. Organizația teritorială PAS Hâncești îl va susține la alegeri pe Grigore Cobzac, nu pe Olesea Stamati

Ei sunt cei trei candidați înregistrați oficial, până astăzi, pentru funcția de deputat din Circumscripția Hîncești

Ex-deputatul Grigore Cobzac va candida din nou pe circumscripția nr. 38, deja independent. Reacția PAS

Cel mult opt candidați la funcția de deputat vor figura în buletinul de vot pentru alegerile din Hîncești

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4425 -1.2013%
USD USD 16.5518 -0.3846%
RUB RUB 0.2245 -0.7077%
RON RON 4.0207 -1.1967%
UAH UAH 0.5998 -0.0333%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile