Logo Realitatea.md

Încă un deputat, confirmat pozitiv la coronavirus. Este vorba de un parlamentar socialist

25 Mai 2020, 20:37 // Politica

Deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco, este infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de către acesta pe pagina sa de Facebook, după ce a primit rezultatele testului.

Foto: tribuna.md

„Astăzi, împreună cu alți colegi din fracțiunea PSRM, am făcut testul anti-COVID-19. Cu puțin timp în urmă, am primit rezultatul și este pozitiv. De obicei, cuvântul POZITIV la mine avea o asociere cu lucruri bune, nu și acum. Eu mă simt bine, nu simt simptome caracteristice acestui virus. Cu toate acestea, sunt obligat să stau cel puțin 14 zile în autoizolare, sub stricta monitorizare a medicului de familie. Sănătate tuturor”, scris deputatul socialis Mizdrenco.

Amintim că, tot astăzi și deputatul PAS, Sergiu Litvinenco a obținut rezultatele testului, însă acestea au fost negative.

Astfel, până la ziua de astăzi, confirmați pozitiv la coronavirus au fost doi deputați: democratul Eugeniu Nichiforciuc - de la care a pornit „focarul” și deja socialistul Vladimir Mizdrenco.

Amintim că, joi, 21 mai curent, în timpul ședinței Parlamentului, președintele de onoare a PDM, Dumitru Diacov, a anunțat că, Eugeniu Nichiforciuc , a fost testat pozitiv la COVID-19, după ce deputatul PAS, Mihai Popșoi, a lansat în spațiul public această informație.

Astfel, urmare a acestui precedent, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a informat că toți deputații și angajații Legislativului vor fi testați la coronavirus. Ulterior, s-a decis ca parlamentarii să fie plasați în autoizolare 14 zile, până la aflarea rezultatelor testului.

Citeste tot despre: confirmat pozitiv, coronavirus, deputat, PSRM
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6789 -0.0538%
USD USD 16.6157 -0.1340%
RUB RUB 0.2261 -0.7027%
RON RON 4.0694 -0.0933%
UAH UAH 0.6000 -0.1996%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile