Logo Realitatea.md

Individ, reținut pentru jaf: „Domnul era bat! A scăpat telefonul pe jos. Eu l-am luat și l-am pus în buzunar. Și inelul fix așa (VIDEO)

16 Iulie 2020, 14:10 // Societate

Un bărbat de 38 de ani, originar din Capitală, a fost escortat la inspectorat pentru audieri, fiind bănuit de sustragerea unui telefon mobil și a unui inel de la un bărbat de 63 de ani. Victima a estimat prejudiciul la 9.000 de lei. Făptașul și-a recunoscut vina, menționând că s-a folosit de faptul că victima era în stare de ebrietate, iar bunurile i-ar fi căzut pe jos, inclusiv inelul din aur.

Embed:

Cazul a avut loc pe data de 23 martie curent, în scara unui bloc de locuit pe strada Nicolae Milescu Spătaru. La fața locului au intervenit polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție Chișinău, după ce au fost alertați de către fiul victimei.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație demarate de către polițiștii sectorului Ciocana, a fost identificat suspectul în acest caz. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

„Domnul era bat ca… Și, a căzut de pe scări. L-am luat și l-am ridicat omenește. L-am dus în oficiu cum se cade. Ușile erau deschise, descuiate. El era bat, l-a scăpat pe jos. Eu l-am luat și l-am pus în buzunar. Și inelul fix așa! L-am petrecut până să se ducă înăuntru, am tras ușa și m-am dus”, a menționat făptașul în cadrul audierilor.

Bunurile sustrase au fost ridicate de către polițiști și returnate victimei.

Este de menționat că suspectul nu este la prima abatere, anterior fiind atras la răspundere penală pentru infracțiuni similare.

Actualmente bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, infracțiune care conform legislaţiei penale în vigoare se pedeapsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7864 1.4006%
USD USD 16.7051 0.9512%
RUB RUB 0.2276 0.1320%
RON RON 4.0919 1.3750%
UAH UAH 0.6112 1.8836%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile