Logo Realitatea.md

Individul care a împușcat în cap un bărbat la Ciocana a ”fluturat” la frontieră cu un pașaport rusesc. Unde voia să ajungă

29 Decembrie 2017, 12:31 // Societate

Bărbatul de 42 de ani, care a împușcat în cap un băbat în seara zilei de ieri, în sectorul Ciocana al Capitalei, a încercat să traverseze frontiera în baza pașaportului rusesc, cu intenția de ajunge în orașul Odesa, Ucraina. Despre aceasta informează Poliția de Frontieră, care menționează că individul avea domiciliul în mun. Chișinău. 

Foto: border.gov.md

”Astăzi, în jurul orei 01.00 noaptea, pentru formalitățile de control al frontierei s-a prezentat în punctul de trecere Tudora, un mijloc de transport de model Opel Zafira, având la bord trei călători. Dintre aceștia, doi tineri de 34 și 36 de ani s-au legitimat în baza documentelor moldovenești, iar o persoană de 42 de ani în baza pașaportului eliberat de autoritățile Federației Ruse. Din declarațiile acestora, toți trei intenționau să ajungă în Odessa. Însă conform unei orientări, parvenite din partea Inspectoratului de Poliție Ciocana, pe numele unuia dintre cei prezenți în punctul de trecere, și anume cel identificat ca cetățean rus,  era informația precum că ar fi implicat într-un incident în urma căruia a avut de pătimit un bărbat de 40 ani, domiciliat în Capitală, fiind transportat la spital cu plagă de armă în regiunea capului”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

După cele întâmplate, a fost sesizat organul de poliție si după competență transimis cazul spre cercetare, inclusiv cei trei călători.

Amintim că incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21.00. Oamenii legii au fost anunțați de către medicii de la ambulanță, după ce în urma unui conflict, suspectul l-a împușcat în cap pe un alt bărbat. Victima, în vârstă de 40 de ani, a fost transportată de urgență la spital. 

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău și este cercetat penal. 

VEZI ȘI: 

Reglări de conturi, la Ciocana! Un individ a împușcat în cap un alt bărbat și a încercat imediat să fugă din țară (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4945 0.8802%
USD USD 17.6942 -0.1862%
RUB RUB 0.2497 0.7667%
RON RON 4.0244 0.8268%
UAH UAH 0.6558 -0.5610%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile