Logo Realitatea.md

Însuși Dodon știa că Plahotniuc traversează frontiere! „Nimeni nu se va putea ascunde de justiția moldovenească”

01 Octombrie 2020, 07:11 // Politica

„Nimeni nu se va putea ascunde de justiția moldovenească. Nu te poți ascunde nici în SUA, nici în altă parte”. Declarațiile îi aparțin lui Igor Dodon, candidat independent pentru un nou mandat de președinte, care a dezvăluit la NTV, postul de televiziune afiliat socialiștilor, că autoritățile Republicii Moldova cunoașteau despre ieșirile și intrările ale lui Vlad Plahotniuc. În context, se ridică întrebarea: de ce nu a fost reținut?!

Igor Dodon susține că autoritățile erau la curent despre faptul că fostul lider PDM a părăsit SUA și a traverstat frontiera cu România pe 7 septembrie și pe 10 septembrie a plecat în Turcia.

„Nimeni nu se poate ascunde, nici în SUA, nici în altă parte. Cunoșteam informația că se află în Turcia, dar nu pot să ofer detalii. Acest cetățean, căruia nici n-o să-i spun numele, a intrat în România pe data de 7 septembrie ca să obțină un pașaport, iar pe 10 septembrie a plecat în Turcia. Mai știam că în ultima săptămână mai mulți foști deputați democrați au fost în Turcia”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii „Glavnîi Vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova.

Cât despre declarațiile făcute de liderul Partidului Nostru, candidat și el la prezidențiale, Renato Usatîi, primul care a anunțat că fostul lider PDM se află în Turcia, Igor Dodon le califică drept PR.

La acest subiect:

Usatîi: „Plahotniuc face mișmașuri cu Dodon”. Avocatul oligarhului minte că acesta nu a părăsit teritoriul SUA

Procuratura cere extrădarea lui Vladimir Plahotniuc din Turcia, care se află în această țară de la începutul lunii septembrie

Plahotniuc ar fi relaxat în Turcia, pentru că „justiția este corectă” față de cea din Moldova, spune avocatul său

MAI-ul nostru știa de mult timp că se află în Turcia, dar acum nu știe dacă a părăsit-o

Serial turcesc despre marșrutul lui Plahotniuc! Până autoritățile dețin oficial destinația, Usatîi anunță despre alta

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9400 -0.2521%
USD USD 17.0377 0.0299%
RUB RUB 0.2144 -1.4253%
RON RON 4.0899 -0.2439%
UAH UAH 0.5990 -0.1999%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile