Logo Realitatea.md

Internauții se răzbună pe Vlad Filat! Îl critică și își retrag like-urile de pe pagina lui de Facebook

22 Februarie 2015, 14:20 // Politica

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a intrat în dizgrația internauților moldoveni, ca urmare a votării Guvernului Gsaburci de către PLDM și PDM, cu ajutorul PCRM. Utilizatorii de Facebook au lăsat zeci de comentarii pe pagina liderului liberal-democrat în care își exprimă nemulțumirea față de acțiunile acestuia. Mai mult, câțiva fani ai acestuia și-au retras like-urile acordate lui Filat. În schimb, fostul premier Iurie Leancă este apreciat de tot mai mulți utilizatori.

„Vreau să vă spun că, indiferent de ce se va întîmpla, PLDM va continua să fie preocupat de buna guvernare a țării, de continuarea tuturor acelor procese pe care le-am început încă în 2009 și pe care urmează să le ducem la bun sfîrșit în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova. Țara are nevoie de o guvernare responsabilă și eficientă și pe asta ne vom concentra. De altfel, cum am făcut și pînă acum, indiferent de diverse evenimente politice mai puțin importante și mai puțin plăcute care au avut loc”, a scris Vlad Filat în ultima sa postare pe rețeaua de socializare.

Internauții au lăsat zeci de comentarii în care blamează acțiunile PLDM-ului în frunte cu Vlad Filat. Iată doar câteva din acestea:

  • „Am votat pentru un parcurs european, si ne este deja sila de brasoavele voastre, ati dezamagist intreg poporul si inca o sansa nu va vom oferi la urmatoarele alegeri”
  • „Vreu votul inapoi, sunteti bravi numai cu limba,cind merge vorba de fapte.... iarasi treciti la limba”
  • „Dar cum ramine cu Moldova fara comunisti?”
  • „Guvernarea sa nu uite ca in Ucraina, Maidanul si tot cosmarul care urmeaza s-a inceput dupa ce Ianucovici ca intors cu spatele la Europa, si cu fata la Putin.Poporul nu iarta tradarea si tradatorii.Exzemple avem destule.”
  • „Ne-ati dus in eroare.Nu mai sinteti pentru noi ce ati fost.Intoarceti-l pe Leanca Prim-Ministru.Am pledat pentru voi cu toate fortele si cu ce ne-am ales?”
  • „Lasati brasoavele. Am vazut ce poate face PLDM”
  • „Mai putina vorba, realizari mai multe... la moment nota 2... pacat de asa partid...”
  • „Soarta lui Rosca va asteapta d-le Filat.Mai furati ce si cit mai puteti ca apune carieara si existenta PLDM.”
  • „Nu te mai votez, nici nu mai am de gind. Adio PLDM. Sa nu mai trimite-ti scrisori acasa.”
  • „Imi pare rau pt votul acordat PLDM-ului...acelasi Rosca...”

Mai mult ca atât, unii internauți s-au dezis de „prietenia” cu liderul PLDM, Vlad Filat, pe rețeaua de socializare Facebook, aderând la pagina lui Iurie Leancă.

Potrivit topbrands.md, care prezintă „Clasamentul Paginilor de Facebook & Numărul de Fani”, pagina lui Vlad Filat este unica din top 10 pagini politice care a înregistrat un trend descendent în ultima săptămână. În schimb, pagina lui Iurie Leancă a înregistrat cea mai mare creștere.

Captură: topbrands.md

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3526 0.4771%
USD USD 17.8588 0.1851%
RUB RUB 0.2732 -1.1220%
RON RON 4.0252 0.3866%
UAH UAH 0.7282 -0.0686%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile