Logo Realitatea.md

Interviu cu chirurgul plastician Dr. Anatolie Taran. Mărirea buzelor în Chișinău: cine are nevoie de această procedură și cum funcționează

05 Iunie 2019, 13:11 // Life

Standardele de frumusețe de la Hollywood, din revistele de modă, de pe panourile publicitare conturează idealuri de frumusețe în mintea femeilor și pun asupra lor presiunea de a corespunde acestor idealuri. De aceea, procedurile cosmetice precum mărirea buzelor sunt tot mai solicitate și mai populare. Astfel de proceduri cosmetice pot fi făcute și în Moldova. Importante sunt: alegerea procedurii, produsului folosit și, desigur, a specialistului.

Chirurgul plastician Prof. Dr. Anatolie Taran este recomandat în mass media și la televizor săptâmânal ca persoana la care să te adresezi pentru o procedură de augumentare a buzelor. Cu o experiența de peste 25 de ani în domeniu și peste 5000 de pacienți mulțumiți, Dr. Anatolie Taran are o bază enormă de cunoștințe, așa că l-am invitat să ne răspundă la o serie de întrebări despre această procedură.

Î: Care sunt cele mai populare tehnici de mărire a buzelor?

R: Multe proceduri cosmetice devin populare peste noapte și sunt date uitării la fel de repede. Augumentarea buzelor, însă, nu este unul dintre aceste trenduri trecătoare. Unde există cerere, există ofertă, așa că interesul pentru această procedură a crescut exponențial în ultimele decenii. La început, procedura era un adevărat lux pe care și-l permiteau doar oamenii foarte bogați.

Î: Ați putea să ne spuneți cât costă mărirea buzelor în zilele noastre?

R: Ei bine, datorită tehnicilor nechirurgicale folosite, prețul este mult mai accesibil decât a fost vreodată. Cea mai populară tehnică folosită astăzi este mărirea buzelor prin injectarea acidului hialuronic. Acidul hialuronic se folosește deja de aproape 20 ani în corecția ridurilor și mărirea buzelor. Este o substanță care se găsește în mod natural în corpul uman și este absolut esențială pentru reținerea apei în țesuturi.

Î: Cât acid hialuronic se injectează în buze?

R: Cantitatea de acid hialuronic injectată variază de la caz la caz. Depinde de anatomia feței și de preferințele pacientei sau pacientului. În mod normal, pentru buze este nevoie de 1, maxim 2 ml. Procedura trebuie repetată odată la 6 luni, maximum 1 an, iar cantitatea necesară scade de la o injectare la alta. Există și metode permanente de mărire a buzelor, cea mai populară fiind metoda Bullhorn. Este o intervenție chirurgicală care presupune îndepărtarea excesului de piele al buzei superioare la nivelul bazei foselor nazale. Este indicat celor cu un aspect asimetric al buzelor, dar și pentru cei care nu vor să recurgă la injectări periodice cu acid hialuronic.

Așadar, dacă visezi la buze voluptoase, simetrice și senzuale, atunci procedura de augumentare a buzelor este ceea de ce ai nevoie. Dr. Anatolie Taran mai oferă și servicii de chirurgie plastică, chirurgie reconstructivă şi estetică chiar în Chișinău. Pentru mărirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic este folosit produs injectabil calitativ, verificat la Agenția națională de înregistrare a produselor farmaceutice sau cosmetologice. Pentru o mărire permanentă a buzelor, te poți baza pe experiența sa vastă, dobândită în calitate de chirug plastician de categorie superioară.

Pentru mai multe detalii puteți contacta Prof. Dr. Anatolie Taran la numărul de telefon: +373 79432776 sau să vizitați site-ul anatolietaran.com.

P.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5269 -0.8762%
USD USD 17.7138 -0.2607%
RUB RUB 0.2759 -0.1809%
RON RON 4.1228 -0.8942%
UAH UAH 0.7143 -0.2374%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile