Logo Realitatea.md

Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei, a votat „pentru un primar care nu se va ocupa de ideologii și politică”: „Am fost și la biserică!” (VIDEO)

03 Iunie 2018, 10:58 // Stiri

Candidatul Partidului Socialiștilor Republicii Moldova la funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban, și-a exercitat în această dimineață dreptul la vot. Acesta a venit la secția de votare împreună cu soția și copiii. 

„În toții anii de mandat a primarului oamenii se gândesc la teme importante ca apeductul, canalizarea, transport public. Vreau sincer, ca toți cei care merg la vot să se conducă de aceste lucruri și să-l aleagă pe cel care se va ocupa de ele. Am avut un mesaj către legători: Dacă vrei să schimbi ceva, trebuie să ieși la vot. Schimbările vin de la participare!”, a declarat Ion Ceban.

Acesta a subliniat că alegătorii ar trebui să voteze pentru persoana care nu se va ocupa de ideologii și politică, ci pentru una care va avea grijă de administrarea orașului.

Totodată, soția candidatului a menționat că este mândră de soț și se bucură de faptul că este susținut de un număr mare de alegători: „Am votat pentru ca acest oraș să fie mai bun și mai frumos. Am votat pentru cel mai profesionist om”. 

Ceban a subliniat că înainte de a veni la secția de votare, el împreună cu familia a fost la biserică unde s-a rugat pentru „toți oamenii”.

„Ne-am rugat ca toți oamenii să fie înstăriți și să trăiască mai bine. Este ceva personal”, a conchis candidatul PSRM

Realitatea.md amintește că alegerile locale noi au fost generate de demisia lui Dorin Chirtoacă. Acesta a anunțat că pleacă din fruntea Primăriei la 18 februarie 2018, în perioada în care era suspendat, fiind cercetat în două dosare penale: unul pentru trafic de influență și corupție privind problema „parcărilor cu plată din Chișinău” și altul pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu în legătură cu faptul că „ar fi împărțit” milioane de lei din bugetul municipal.

VEZI ȘI: 

Alegem primarul în TURUL II! Cine are dreptul la vot, ce acte sunt necesare și unde putem vota

REZULTATELE FINALE ale alegerilor din Chișinău! Ceban și Năstase merg în turul II! Ce procente au obținut (VIDEO)

Zi decisivă pentru Chișinău! Andrei Năstase și Ion Ceban se duelează pentru fotoliul de edil al Capitalei

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2923 -1.0864%
USD USD 17.6937 -0.3424%
RUB RUB 0.2465 -1.6753%
RON RON 3.9835 -1.0851%
UAH UAH 0.6623 -0.2560%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile