Logo Realitatea.md

Ion Ceban după închiderea secțiilor de votare: Deja în viitorul foarte apropiat vom pune în realizare absolut toate planurile (VIDEO)

20 Octombrie 2019, 21:28 // Stiri

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, susține că indiferent pentru cine și-au dat votul alegătorii din municipiul Chișinău, el va respecta acest vot și că „deja în viitorul foarte apropiat vom pune în realizare absolut toate planurile”. Totodată, în cadrul unui briefing de presă susținut după închiderea secțiilor de votare, acesta și-a exprimat speranța că următorul primar și Consiliu municipal să să țină cont de ceea ce s-a spus în această campanie.

„Am idei concrete, soluții și planuri concrete și am o echipă care să implementeze aceste lucruri, o echipă care să pună în aplicare proiectele care așteaptă de ani de zile să fie puse în aplicare aici, în municipiul Chișinău și asta o voi face cât de curând posibil”, a declarat Ion Ceban în cadrul briefingului de presă, fără a explica însă de ce echipa pe care o are nu a pus în aplicare acele proiecte „care așteaptă de ani de zile” în fostul Consiliu Municipal, unde PSRM a avut 19 mandate de consilier.

Candidatul socialiștilor s-a arătat deschis de a-și completa programul care l-a propus cu „acele idei care vin din partea celorlalți contracandidați”.

„Eu vreau ca următorul primar și următorul consiliu neapărat să țină cont de ceea ce a spus în această campanie și să nu uite pentru nicio secundă de toate angajamentele care le-am făcut și să nu uite că noi toți suntem locuitori ai municipiului Chișinău”, a mai declarat Ceban.

În debutul briefingului său, candidatul PSRM la șefia capitalei a ținut să le mulțumească alegătorilor, indiferent pentru cine au votat, membrilor staffului său, familiei, dar și jurnaliștilor care au reflectat campania electorală.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3895 -0.2285%
USD USD 17.2619 0.2014%
RUB RUB 0.2426 -0.8987%
RON RON 4.0083 -0.3034%
UAH UAH 0.6355 0.2840%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile