Logo Realitatea.md

Ion Chicu i-ar fi scris mesaje cu atac familiei lui Ion Sturza: Sper că este o provocare și domnul prim-ministru va veni cu o explicație

14 Iunie 2020, 12:52 // Actualitate

Fostul prim-ministru, Ion Sturza, afirmă că a primit mai multe mesaje „ciudate” pe Facebook de la actualul premier, Ion Chicu, prin intermediul cărora îi atacă familia.

Foto: deschide.md

Potrivit lui Sturza mesajele au fost adresate de pe o pagină care ar fi administrată de către actualul prim-ministru, însă acesta se arată neîncrezut că totuși Ion Chicu ar sta în spatele acestor mesaje, deși după cum spune el „stilul este asemănător”.

„Am primit în privat de pe un cont despre care Facebook zice că v-ar aparține mai multe mesaje, delicat vorbind, extrem de ciudate. Stilistica este aparent a Dvs. - răzbunătoare, orgolioasă, supărăcioasă. Dar conținutul totuși întrece orice limite, deja legale. Atacul la adresa membrilor familiei mele cu aluzii absolut bădărănești denotă paranoia cuiva. Recunosc, am avut de-a lungul timpului altercații verbale mult mai dure. Cu adversari infinit mai puternici. Dar niciodată nimeni nu mi-a atacat membrii familiei”, a scris Sturza pe Facebook.

Totodată, ex-premierul spune că „o să-i roage pe specialiști să facă o investigație ca să se convingă că mesajele întradevăr au fost personal adresate de Ion Chicu”.

Sper că este o provocare și că domnul prim-ministru va veni cu o explicație. Se mai întâmplă...”, conchide Ion Sturza.

Precizăm că, Ion Sturza și Ion Chicu, ambii sunt de baștină din satul Pîrjolteni, raionul Călărași.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 0.0000%
USD USD 17.1929 0.0000%
RUB RUB 0.2429 0.0000%
RON RON 4.0207 0.0000%
UAH UAH 0.6382 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile