Logo Realitatea.md

Iurie Leancă: Mulțumesc tuturor. Voi merge ÎNAINTE

19 Februarie 2015, 13:51 // Politica

Fostul premier Iurie Leancă mulțumește tuturor susținătorilor pentru gândurile bune transmise și spune că va merge înainte. Astfel, potrivit prim-vicepreședintelui PLDM, cel târziu săptămana viitoare va anunţa cum va activa mai departe.

foto: Realitatea.md

„Mulţumesc tuturor pentru gândurile bune transmise. Voi merge INAINTE, aşa cum le-am promis oamenilor în campania electorală. Mulţumesc domnului Ion Sturza pentru susţinere, inclusiv pentru sprijinul acordat cât timp am ocupat funcţia de premier, în mod special pentru criticile constructive. Cel târziu săptămana viitoare voi anunţa cum voi activa mai departe, după consultari cu cei care mi-au dat votul, care susţin cu adevărat Republica Moldova şi îşi doresc ca ţara noastră să meargă pe o cale europeană reală, nu una mimată de o majoritate parlamentară netransparentă şi care are la bază înţelegeri oculte, care însă vor ieşi la iveala în scurt timp”, a scris Iurie Leancă pe pagina sa de Facebook.

În doar jumătate de oră, mesarul fostului premier a fost apreciat de peste 1.200 de utilizatori ai rețelei de socializare.

Realitatea.md amintește că astăzi, fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza a scris pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj în care a îndemnat să-i mulțumim lui Iurie Leancă, menționând totodată că „avem foarte puțini oameni de calitatea lui Iurie Leancă și ar fi un mare păcat să-l pierdem în istorie”. „Iurie, ai toată simpatia și suportul meu, dacă contează, desigur!”, a scris Sturza în mesajul său către prim-vicepreședintele PLDM.

Ieri Parlamentul a acordat vot de încredere Cabinetului de miniștri propus de Chiril Gaburici, dar și Programului de guvernare 2015-2018. Iurie Leancă nu a votat pentru învestirea Guvernului, menționând că ar putea părăsi și formațiunea liberal-democrată pentru votul împreună cu PCRM. La fel, și deputatul liberal-democrat Eugen Carpov nu și-a dat votul pentru Guvernul Gaburici.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3526 0.4771%
USD USD 17.8588 0.1851%
RUB RUB 0.2732 -1.1220%
RON RON 4.0252 0.3866%
UAH UAH 0.7282 -0.0686%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile